Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (57/218) > >>

dupisek:
Tak ono to u mě není ani tak o náladě, to já bych byl hrrr otevírat a uzavírat ziskové obchody, koho by to nebavilo. Navíc vzdělávat se v tradingu mě baví od samého začátku, akorát ty projevy nemoci, která se u mě objevila způsobují občas zmatenost. Ale jednu výhodu to má, k tomu že mě to baví mám ještě silnou motivaci, protože až nebudu moci aktivně vydělávat a ta chvíle může přijít kdykoliv, tak doufám, že se to stane aspoň částečně zdrojem příjmů. Invildní důchod přece jen moc vysoký není, takže se tomu teď snažím věnovat naplno. Dneska se mi povedl vstup na 1.3728 a zavřeno na 1.38.  :)

Stanicio:
Tak to chce potrenvat prave tu psichyckou stranku obchodu ta je nedilnou soucasti, to hrrr otevrirani a zavirani si zazil kazdy, je potreba se s tim poprat  a nepodlehnout tomu. Tomu dobre pomahaji NOANO kontrakt i kdyz teoreticky nejde o velke penize to podvedomi uz zacina hlaodat a clovek se najednou chova  zcela jinak nez na demu a to je potreba odbourat a trenik je to co pomaha se zlepsovat.

Ja tam mam ted shorty, ale i ty uz dneska nejake vysli, takze jsem v zisku, je videt ze vydelavat jak long tak short jde jen to jen o vstupu a vystupu. V kazdem pripade i maly  zisk par pipu podpori dalsi vzdelavani a motivuje. A jak pisete, ze vas bavi vdelavat se, tak to je jen dobre, protoze at si rika kdo chce co chce, ze je vsechno jednoduche a bezprobemove od zacatku, tak keca, je to o uceni se novych veci a jejich aplikace a hlavne vytrvalost a psichycka odolnost. Vsechno se ale da naucit, hlavni je chtit a pak uz to je pro dotycneho jednoduche.

dupisek:
Stanicio - tak jsem teď trochu trénoval a studoval a zajímal by mne tvůj názor. Né že bych se tady teď zaměřoval jen na fibo, ale když jsem to tady včera sestavil, trefil jsem, že to půjde short, ale teď mi to ukazuje long z té hladiny 1.3743 (zelená linie). TP bych dal tak 1.3904 (červená linie).

Je to možné?

dupisek:
Tak jsem si teda pohrál s dalším fibo indikátorem  ;D
Je zajímavé jak to vychází  :)

Stanicio:
Vsak to tady pisi furt, ze nepouzvam zadne indikatory a jen FIBO a prumer  ;). Ja vim, ze to vychazi a navic je to desne jednoduchy.  Proto memam moc v lasce omalovanky jelikoz me to rozptyluje.  ;D

Mrkni se na D graf, je to na 38 a tak smer je realny jak 23 tak 50 tim jsi skoncil s FIBO vic ti nerekne. smer tedy musis urcit  jinym zpusobem. Osobne tam ale nevidim, nic co by me presvedcilo na jednu ci druhou stranu. Targety podle FIBA ale mas, takze zalezi co ti ukaze spravny smer anic nebrani vstupu s PT na FIBO

A kdyz si jeste udelas to dlouhe FIBO co jsem posilal ja tak zjistis, ze jsou presne uprostred, takze zase vime prd, kam to smeruje. Ted je proste dle me na euru naprosta rovnovaha podle FIBA. A pokud jsi tam nebyl short tak bych tam ted nevstupoval. Prumer je take presne na nem.

Pokud ti neco lepsiho nerika smer tak zalozit ruce apockat si na neco lepsiho. Ono totiz je i umeni nevstoupit do obchodu, ne ze vstoupis za kazdou cenu i s naznakem smeru.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi