Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (58/218) > >>

dupisek:
Tak já jsem měl pocit, že ten průměr tak trochu napovídá, ale teď už je to zas trochu jiný. Možná je to tím, že s H4 a D1 teprve začínám. Každopádně pokud to půjde dolů, budu mít zavřeno s +20 pips, tak aspoň něco pro začátek. O tom směru ještě zkusím popřemýšlet. Ono vstupovat do obchodu na grafu H4 a D1 je pro mne změna, protože si nějak neumím představit, že vstupuju do obchodu na několik dní.

Stanicio:
Nejen pocitat na nekolik dni, ale hlavne na naprosto jine targety. Na 4H target je 20 pip malo. Ja osobne treba do obchodu, pokud nemam target minimalne 50 pip ani nejdu a ignoruji ho. Existuje par vyjimek, ale to jsou nejake extra vstupy nebo testy.
Idealni targety jsou pro me okolo 100 pip. To vam totiz ukazuje i dobry signal na vstupu a mate cas s kontrakten ledacos udelat, kdyz se nedari podle predstav. S targetem 20 pip toho moc neudelate.

Ale je to vsechno o pouzivanem TF protoze treba na 1M grafu je 20 pip zase desne moc  ;)

dupisek:
Tak momentálně jsem +47, tak uvidím v neděli jak to půjde dál. Tak na H4 je 20 pips opravdu málo, ale já to vychytám, to by bylo, aby nebylo ;)

Stanicio:
Urcite zdravy pristup k veci, jak jsem uz psak driv, ja zacinal na 5M a hledal jsem to co by vyhovovalo me, ne to co mi radili ostatni. A az jsem to nasel tak jsem u toho zustal. Ale i tak trader se stejne postupne vyviji a meni, takze treba zase za par mesicu budu tvrdit ze je super 1M  ;D

dupisek:
No já si spočítal, že není potřeba dělat x obchodů za týden, už jen z toho důvodu, že moc obchodů, velký chaos a zmatek v přípravě, tím pádem spousta chyb a výsledkem je ztráta. Proto jsem přešel na H1, protože to není tak uspěchaný a líp se mi dělá analýza, navíc u toho nemusím sedět kdo ví kolik hodin. Když jsi pak psal, že máš radši H4 a D1, zkusil jsem to taky a zjišťuju, že mě nejvíce vyhovuje H1 a H4 s fibo indikátorem na H4, nebo D1. M1 a M5 sleduju už jen při možném vstupu na těch vyšších TF pro vysledování nejlepšího vstupu.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi