Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
Stanicio:
Myslim, ze se konecne ukazuje, jak velky nesmysl je ten euroval, ktery jen stoji prachy a recko si stejne dal dela sve. Euro to tahne pekne dolu. Nam traderum to muze byt celkem jedno protoze vydelame jak na padu tak n avzestupu, mame alespon suprovou valatilitu, jen trhy budou nekdy hodne chaoticke a nepujdou tak lehce precist co by se melo dit. Ted si myslim, ze nastoupi technika, protze nejaky fundament strhne lavinu a technika to bude vracet.
dupisek:
No mě ten můj systém, který piluju ukazoval, že by měl přijít long, ale zase se mi potvrdilo, že není radno vstupovat dříve než na potvrzeném signálu H1 grafu, ale nutkání jsem měl velký, protože na M15 a M30 už to bylo. Nadruhou stranu jsem nečekal tak výrazný pokles. I když potom co se včera objevila ta zpráva o Řeckém referendu jsem si říkal, že to asi nahoru nepůjde. Takže pro příště už budu na 100% signály M15 a M30 ignorovat.
Ale zase je fakt, že mi ten systém neukázal ten dnešní short, který je docela slušný, tak se asi budu muset poohlédnout po jiném systému.
Stanicio:
Zadny system neni stoprocentni a to ze nekdy neukaze neco je naprosto normalni. nema smysl hledat neco co vam vzdycky ukaze smer, to nejde, hledal by jste Holly Grail a ten nikdo nenasel a nenajde, nebot to nejde.
Na druhou stranu jet posle signalu M15 ci M30 mi prijde moc chaoticky nahodne. OSobne resim TF az 4H ci denni, ale take jsem zacinal na M5 a pak Se to zvedalo az k 4h a D a cim dal vic me o tahne k D ;D Al eje to o technice co traderovy vyhovuje, me vyhovuje tohle nekomu jinemu zase 1M.
Add short, ten short byl sice ocekavany, i kdyz ne tak velky propad. Vsak jsme taky na tom neco vydelali.
dupisek:
Jo to je asi pravda. A taky je pravda, že v testování to bylo zatím poprvé, co mi to neukázalo to co by mělo. Asi zmatkuju zbytečně, to bude tím mým zdravotním stavem. Zkusím se do toho více ponořit, abych ten stav nevnímal, ale ta bolest je někdy nesnesitelná. :(
Stanicio:
At uz je to jak je, kazdopadne je lepsi kdyz to ukaze "spatne" uz pri testech a clovek se muze na tyto situace pripravit. Take jsem mel system, kde jsem nechapal co to dela ze je to desn eprofitovy nic se na testeru neukazalo az na demu pri testech v to luxlo ucet. Pak uz mi to bylo jasne kde je chyba.
Je to i o psichyce a kdyz clovek v tu dobu na to nema naladu je lepsi to nechat byt, prece jen jde o finance a zbtecna chyba se muze vymstit. Ja se treba casto pletu v zadavani lotu a tak si to musim hlidat naposledy jsem se takez splet, ale zisk byl nastesti desetrakt vetsi, ale mohlo to byt i naopak.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi