Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (53/218) > >>

Stanicio:
Samzorejme, ze te nakonec omezi psychyka, urcite jsi si vsiml, ze to mockrat zminujeme jeko jeden z nejhlavnejsi aspektu tradingu. Prusvih je, ze na Demo se ho nenaucis, coz je problem. Takze nejdrive vypilovat system, naucit se systemy dodrzovat na demu. A kdyz to slape, pak prejit na NANO loty a postupne cvicit psychyku. Demo je proste demo a penize jsou tam virtualni a ta potvora podvedomi to proste ma vsobe stale zakodovane  >:(

Jinak pokud zkousis napasovat FIBO nekam jinam a nesedi to tak to ignoruj, nejde udelat system, aby sedel na vsechny indikatory a nastaveni a dalsi a dalsi techniky. Je to proste jina technik a ana tom se vstupuje a na te tve se zase vstupuje podle necoho jineho a ze tam nesedi FIBO neni vubec podstatne. Bude tam sedet neco jineho.

jinak jem rad ze se shodne v nakresleni FIBA na novem grafu, to je vec ktera urcite potesi a kdyz se shodneme my dva, tak to znamena, ze dalsi desetiisice traderu ci jeste vice to ma nakreslene a stejne a to je to ceho chceme dosahnout, jit s davem a ne jit proti nemu  ;)

Aha takze pricina odstranena, super, tak to je jeste lepsi zprava.

dupisek:
No je pravda, že jsem se dnes euru nevěnoval, ale po tvém tipu jsem se podíval co mi poví moje technika a tam mi to vychází opravdu na short, vstup na pozici někde 1.4170. Akorát ten výstup na 1.4010 jsem trochu skeptický, ale to bude asi tím, že jako nováček nedokážu posoudit sílu fundamentu.

Stanicio:
to zalezi na tom jak s en ato divas, mrkni se na 1D graf a budes hned vedet proc je to tam  ;)
Pokud nechces tolik, das si mene, to neni tak podtatne, signaly jsou hlavne o nauceni se divat se na graf zase treba trochu jinak. A vis, ze nedavam vstupy mensi jak 50 pip  :) je to nachystane na delsi dobu neproedpkladam, vyplneni neak rychle i kdyz to pripadne potesi.
Trhy ted zavrely, takze si pockame co nam prinese nedelni vecer.

dupisek:
Ok, koukám na denní graf na obchodním systému a ten mi ukazuje, že dlouhodobý short byl zhruba někdy 10.10. 2011 na delší dobu ukončen a teď je ve hře dlouhodobý long. Neví jakým způsobem se řídíš Ty na denním grafu, ale já se podle toho obchodního systému na denním grafu orientovat nemůžu. Jsou tam pohyby kolem 500 pip na obě strany a to je na moje nervy moc když uvážím, že bych měl vyčkávat také celý měsíc.

dupisek:
Píšu to blbě, 500 pips do obou směrů je blbost, teda aspoň na euru. Někde na jiných párech to tak ale bylo.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi