Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
dupisek:
Tak nějak jsem v tom obchodním systému našel, že bych mohl na každým obchodu trhnout zhruba 80 pipů s tím, že občas by to šlo třeba až 50 pipů do mínusu, ale pak zaručený zisk. Ten mínus je daný spíše tím, že buď vstoupím moc brzo, nebo akorát, anebo ten obchod prostě prošvihnu a s tím se pak musím smířit.
Stanicio:
v pohode nic se nedeje, techniky jsou odlisne a urcovani dlouhodobeho trendu take. Popis proc pocitam se shortem je v prispevku se signalem. je to ale cista technika mimo prvni ho duvodu. A je mi jedno, zda je to fundamentalne jinak, neresim fundament.
Ale po pridani jedno z indikatoru by to po vcerejsim zavreni mohlo byt nakloneno i na long, ale ten dle me, jeste neni ve hre.
Sazmorejme, se nenechej zvyklat drz se sveho pokud ti to vychazi tak to dodrzuj. mockrat uz se i zde na foru ukazalo, ze jsme nakonec meli proavdu oba dva, jen v jinem casovem okamziku. A kdyz bch to vztahnul na tvou techniku, tak nejakych 80-100 pip co by to slo proti me long, me opravdu nerozhazi, nebot profit je podstatne vetsi a navic je to nachystane i na zavirani kontraktu, ale to se bude resit podl eme az v pondeli. Coz ale znamena, ze profitovat klidne muzeme oba dva i kdyz pujdeme proti sobe v tom je krasa tradingu.
dupisek:
No abych řekl pravdu, ta moje technika za pomoci toho obchodního systému (kde teda mimochodem už nedodržuji postup pro vstup jak byl určen posledním vydavatelem) ukazuje na tom hodinovém grafu short už od 13 hodiny našeho času a teď ve 23 hodin byl potvrzen jako hodinově dlouhodobý, nebo jak to nazvat. To ale neznamená, že to bude kdo ví jak velký. V historii, kterou jsem studoval se kolikrát objevilo, že se změnil trend, ale nijak vírazně a tohle jsem se tedy rozhodl řešit SL.
dupisek:
Jen pro info........
Stanicio:
No tak pak si ani neoponujme, protoze ja nepotrebuji buhvi jaky pohyb staci me 200 pip a neni co resit, pak at si to jde kam chce klidne i long ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi