Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
Stanicio:
Ted se ptas na dve ptazky, co dal po tom co tam nacpaly ty prachy. No ty ciste a elegantne vyhodili z okna rptozoze tim jen oddali agonii a tezce prodluzuji pretrvavajic problemy, misto radikalniho reseni a to vyhodit recko z menove unie.
Co se eura tyce tak si nemyslim, ze by situace byl anejak odlisna od obdoby co tu byl apred sumitem. Ted to bylo jako obvykle heroicke a lidi vystrizlivi a zjisti, z eto byl stejne nesmysl a situace se stabilizuje.
Muj predpoklad, ze euro nebude nejak vyrazne stoupat, chvili jeste je to mozne, a pak se stejne vrati na puvodnejsi hodnoty. Ale je to predikce na zaklade fundamentu ne techniky. Odhad normalu tak vidim nekde na 1.4000
dupisek:
No je škoda, že jsem včera neuvěřil své technice, kterou teď vypilovávám na tom obchodním systému. Ten mi ukazoval long na euru, takže jsem trhnul asi jen 20 pips. Za to na CAD/CHF jsem si utrhnul 80 pipů :)
Testuju teď na tom obchodním systému vstupy na hodinových grafech a zatím to vypadá slibně :)
Stanicio:
jo proc ne, netvrdim, ze to long nepujde jeste to bude chvili braznit, ale asi jsi si vsiml, ze v regstrovane sekci je prave vydany jeden signal na euro.
Na me je 14H uz moc maly TF, mam radeji 4H ci jeste lepe denni graf.
Ale kazdopadne neni treba zoufat, ze bylo "jen" 20 pip o to nejde, dulezite je vypilovat si ten system a hlavne se ho drzet :o) a pokud to generuje i zisk, nic lepsiho si prat nemuzes i kdy zse muze zdat maly ;D
dupisek:
Jo jo, právě to tady študuju. Někde jsem četl jak používat fibo, tak si to porovnávám a na normálním nově otevřeným grafu to mám stejně jako Ty, ale na grafu kde mám ten obchodní systém mi to vychází nějak divně, tak zjišťuju příčinu. S tím malým ziskem nezoufám, musím pořádně otestovat tu moji techniku a pak už je to jen o důvěře a ta je daná psychikou o které zjišťuji, že to je opravdu nejdůležitější nástroj. Sanžím se na demu reagovat jako kdyby to byly skutečný peníze.
Jinak teda 4H už jsou na mě moc, i s dodržením MM mi to přijde drastický a moc nervů.
dupisek:
Tak příčinu už jsem našel, mám to moc zvětšené a na monitoru se mi objevuje počáteční svíčka úplně jiná. To se pak nedivím, že mi to nevychází.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi