Veřejná diskuze > Pro nováčky
indikátory
Stanicio:
Presne tak Ondro. Na dotaz zde dokazeme odpovedet a vetsinou nekoik lidi a nekdo z nich to napise protst eprvni a dalsi to muze doplnit ci napsat zase jiny nazor. V tom je to nadherne a prave ta komplexnost informaci je k nezaplaceni. Volneho prostoru je vsude dostatek.
Naprosta vetsina lidi zde, je tu za stejnym ucelem a to urvat si neco co zbyde po obchodech tech velkych obchodniku. Nemame sanci je porazit, ale muzeme profitovat nejlepe s nimi.
Petr1234:
Zdravím pánové , jen jsem vám chtěl ukázat jak šikovně kreslím trendový kanál. Doufám že se vše v dobré obrátí mám totiž long pozici.
dedek:
Ten Trendovej kanal je OK. Pokud se v nem cena udrzi , pak ti sama rekne jak jsi byl presnej. Cena je nejpresnejsi ale zaroven nejtvrdsi ucitel. Pokud si nechas nakreslene TrendLine par tydnu, uvidis jak se u nich cena chova. Pak muze zacit vyssi divci. Zkoriguju TL a podivam se jak jsem ji mnel puvodne prolozit. No a vo vo vo tom to to je.
Vstup do Long nedokazu posoudit. Nedal jsi informace proc jsi vstoupil. Ja pozaduju min dva signaly. Jeden silnej napr.: Odraz do trend. kanalu, prorazeni trojuhelnika ... a jeden slabej treba od oscilatoru nebo tvar svicek ...
Ondra
Stanicio:
Trendkanal je v pohode, zkus si ho srovnat s dennim grafem, byva to pak presnejsi.
Jen k tomu longu, take nevim, podle ceho jsi tam sel, ale v dobe cos ho musel zadavat to CCI bylo pod nulou, takze to zrovna na long nebylo. Sazmorejme, to neznamena, ze to nevyjde, ale jak psal Ondra, chce to vzdycky tech indicii vic a poskladat si z nich mozaiku.
Ovsem i kdyz to nevyjde, neni to problem, jen je dobre se z toho poucit a a vysledovat zda to co nevyslo je bezna anomalie, nebo nedodrzeni nejake strategie a strelba od boku.
Petr1234:
Bohužel má strategie je stále střelba od boku. No mněl sem pocit dle cci a trend line že je čas vstoupit na long tak jsem to udělal. No má strategie se jmenuje trotl-zřejmně.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi