Vsimas si, jak desne te ovlivnovala psychyka, aniz by sis to az tak moc uvedomoval, od te doby co valis demo ti to jde suprove.
No tak co si budem povídat, na demu je to vždycky jiné. Tam si člověk neláme hlavu s tím, jestli vysaje účet, nebo ne. Navíc teď jedu tu novou strategii a upravil jsem myšlenku v tom, že jedu D1 graf s tím, že podle H4 přidávám další kontrakty, takže když se objeví korekce, přidám další kontrakt, ale myslím, že jsem to stejně tak úplně neuřídil a přidal jsem pár kontraktů trošku blbě, ale proč ne že jo, když je to demo. Teď jen čekám co bude dál, jak moc to na denním grafu půjde ještě dolů, ono s přidáním dalších kontraktů se zvyšuje riziko, že to půjde do ztráty a nemusí se to ani moc hnout proti. Viz obrázek jak jsem na tom nyní, ale podle denního grafu by to mělo pokračovat ještě chvíli dolů. To beru podle toho indikátoru RSIOMA, který ale ukazuje na W1 grafu long, jenže sám víš jaký je rozsah na W1, takže se zajímám nejvíc o denní graf. Jsem docela zvědavej jak to dopadne