...No, vase obchody hovoria za vsetko, gratulujem. Ja az taky dobry nesom ale udivuje ma to ,ze pouzivate len FIBO , ked sa nemylim.Ja to skusam ale neviem ako,kde a kedy, no taham ho vseliako a skratka neviem.
Ak mas akekolvek plusove vysledky tak ich sem nevahaj postnut a pochvalit sa nimi. Ako som pisal, akykolvek zisk je zisk a su to peniaze na ucte. Je predsa dolezite aby sme dosahovali "zelene" cisla a ci je to 1000 alebo 10 mi je osobne jedno.
Viem, ze zavist je typicka vlastnost ceskeho a aj slovenskeho naroda, iste mi das za pravdu, ked to kazdy den vidim v komentaroch po rozlicnych internetovych strankach. Je logicke ze sa ludia obavaju pochvalit svojim uspechom.
My tu toto vnimame uplne inak. Tesime sa z akehokolvek dosiahnuteho uspechu. Na zavist nie je dovod a hlavne to nemame ani v povahe. Sme optimisticky naladeni a nikde nie je napisane ze pokial momentalne niekto dosahuje menej pipov ako to co tu prezentujeme my, neznamena ze casom nebude dosahovat 10x viac. A chceme aby ste boli uspesni vsetcia. Je to mozno pre niekoho nepochopitelne taketo zmyslanie, ale budem sa opakovat, dosiahnuty zisk je z prehier tych co obchoduju proti nam a rozhodli sa nespravne alebo to neustali.
Velmi dobre si spominam na obdobie, ked sme so Staniciom mali stanovenu dennu normu +30 pips a snazili sme sa ju dosiahnut. A pozrite sa na to dnes. Vsetko chce svoj cas a hlavne trpezlivost a disciplinu. Bez toho uspech na Forexe nie je mozny.
Na margo FIBO - "Dockaj casu, ako hus klasu." - treba byt len trpezlivy. Vsetko radi ukazeme. Ako som pisal uz predtym, je to vo faze pripravy. Bohuzial nie je mozne sa venovat vsetkym aktivitam naraz a snazime sa postupovat podla pracovneho planu. Aktualne sa snazime uzatvorit minuly rok asi ako kazdy v tomto obdobi. Akonahle skoncime, tak vieme sa uz plnohodnotne zavenovat aj dalsim pripravovanym veciam. Potrebovali by sme aby den mal tak 36 hodin, nemuseli by sme spat a mali 6 ruk a 3 hlavy.