Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
Nekdy se vyplati na to vubec nehrabat, kdybych to nechal uplne, tak jsou vysledky jeste lepsi, ale na kdyby se tak nejak neda hrat ;)
Miloš:
--- Citace: Stanicio St 21 Prosinec 2011, 12:17:01 ---p.s ten druhy piskot (- karmu) co jsem dostal sem mel dostat omylem ukliknutim a dotycny se za to omlouval, to jen aby nekdo nerekl, ze mazeme nejake vysledky :)
--- Konce citace ---
To jsem byl já. Veřejně se omlouvám!!!!
Stanicio:
Milos -- jak jsem psal to neni treba, to se stane. Alespon vim z i to druhe minus se tak ke me mohlo dostat podobne, ze dotycny treba ani nevi, ze to udelal.
Miloš:
--- Citace: Stanicio St 21 Prosinec 2011, 15:24:04 ---Milos -- jak jsem psal to neni treba, to se stane. Alespon vim z i to druhe minus se tak ke me mohlo dostat podobne, ze dotycny treba ani nevi, ze to udelal.
--- Konce citace ---
Já vím, ale pořádek musí být, navíc když vím že jsem to udělal.
dupisek:
Stanicio - Jo tak to jsem na tom stejně. Kdybych to v neděli nechal být, měl jsem teď úplně jiné výsledky a možná i minimální ztráty, protože by mě to tolik nerozhodilo. Ale jak říkáš, na kdyby a možná se nehraje. Jak říkávala moje babička, kdyby nebyly ryby, nemuseli by být rybníky ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi