Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (152/348) > >>

Stanicio:
To prislovy znam trosku jinak, ale vyznamove je to stejne  ;)

Ona a psychyka i tak hraje roly a clovek znejisti a pak muze zacit blbnout. Nekdy to bezproblemu ustojim a nc se nedeje a jindy se mi neco zavrta do hralvy a  ztracim jistotu a to je sazmorejme spatne.

Balti:
tak s tou psychikou mám momentálne iba problémy.. čím väčšie straty tým viac obchodov otváram :D a čím viac obchodov tým väčšie straty :D :D prerástlo mi o cez hlavu  ::) takže ja to pánové balím :) odiinštaloval som metatrader a do konca roka nechcem vidieť žiadny graf! :D
Takže prajem príjemné sviatky  a do nového roka kopec pipov ve vačku! :)

Stanicio:
To je take jedno z reseni sam jsem taktez mel obdobi, kdy jsem potreboval oraz a potreboval se uklidnit a sice jsem MT4 neoinstalovaval, ale vubec jsem ji myslim 3 mesice nepustil a pak po te pauze uz to zase bylo jiny a hlavne klidnejsi.

Tak si uzij pauzy a hezke svatky

dupisek:
Balti - Jo tak tu situaci si umím živě představit. Taky už jsem to několikrát chtěl zabalit, ale nevydržel jsem to déle jak jeden den. Vždycky se mi to všechno rozleželo v hlavě a jakmile jsem si uvědomil co jsem udělal špatně, už jsem zase čuměl na grafy. Až jsem si občas říkal, jestli to není třeba závislost  ;D Ale teď jedu demo i když jsem si to ze začátku nedokázal představit. Užij si vánoce a pak uvidíš  ;)

krysa9:
Tak tento týden to bylo slabé ale lepší než stráta ;D +201pip

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi