Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (138/348) > >>

Stanicio:
Dupisek pro takovy dobbry pocit z obchodu, je dobre pouzivat ne cisty BE ale BE+5 ci neco obdobneho, Ono totiz psychyka je potvora a podstatne lepe se snazi i malilinky profitni obchod 1-5 pipu nez nula z obchodu. neni to zasadni, ale uvidis, ze to hodne ovlivnuje, rpotoze si reknes no nevyslo to,a le neco malinko z toho kaplo. nez nevysloto a neni z te prace vubec nic. Pekne to odbourava, znam to ze sveho jednani az moc dobre  ;)

Jinak gratulace moc pekny vysledek.

dupisek:
Díky. No já vždycky nastavuju BE +5 když je to třeba 20 až 30 pipů nad nulou. a Když je to pak ještě víš, tak to při možné příležitosti posouvám dál.  Teda pokud zrovna mám čas a můžu u toho sedět, tak ne. To se spíš snažím určit ten správný výstup.
Nicméně včera večer jsem ještě zadal tři obchody a protože se 2 hodiny nic moc nedělo a já musel jít spát, nastavil jsem si SL a teď koukám, že to nevyšlo. Dokonce to zlato by šlo o hodně do ztráty, kdybych tam ten SL nedal.
No a dneska si dám asi kafíčko a kouknu na to až odpoledne, musím spravit auto. To zas budou nervy  ;D

Stanicio:
V zadnem pripade, nerikam, ze nemas zadavat SL v naproste vetsine je to dulezite zadat. Ja popisoval situaci, kdy jsem v tvem vypisu videl dva obchody co probehli, ale s 0 pip. To tim bylo mysleno. pokud vis o co jdem neni problem.

dupisek:
Těch 0 pip to bylo tuším špatný vstup, protože se to hnulo asi jen pár pipů, anebo to bylo zrovna dlouho v mínusu. Anebo jsem zadal 0 BE protože to zrovna bylo asi +15 až +20 pip a pak už jsem se k počítači nedostal. Neměl jsem na mysli, že by jsi mne nabádal k nezadávání SL  ;)
Každopádně myslím, že se zrovna dostávám do chvílí, kdy ideální vstupy nebudou, tak jsem zvědav jak se mi ten můj systém osvědčí.  ;)

opall11:
Zdravim chlapi  ;)

Dnes som mal casu konecne na Forex  a zadarilo sa +276 pips  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi