Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (137/348) > >>

Balti:
Pardon, trošku som pomiešal tie loty.. obchodujem 0,10 a nie 0,01.. a ten zisk 29,5% je na tom ,,nano,, účte nie na deme.. samozrejme obchodujem aj na demo účtoch kde skúšam, otváram toho pomerne vela ale na  nano sa snažím otvárať len tie signály, ktoré som si vyhodnotil ako najkvalitnejšie :)
A ďakujem za radu :)

Stanicio:
Ber to tak i kdyby to melo byt 29% rocne tak je to super vysledek, protoze jses lepsi jak inflace a finance zhodnocujes. a o to jde predevsim.
ted si t jiste nepripoustits, ale pri vetsim uctu a stejne technice bys mel dokazat taktez tech 29% a kdy se nekdy dopracujes k 10.000 USD tak to proste je 2900 USD rocne a to je na prilepsenou docela sluzny  ;)
Ale i tak verim, ze to jeste zvednes protoze nebudes chtit u toho zustat  :D

dupisek:
Tak dneska se taky docela zadařilo, ale jak na to tak koukám, tak mě docela mrzí, že jsem u těch párů nastavoval SL, mohlo to být mnohem lepší. U zlata jsem se seknul, takže i když to šlo chvilku v mém směru, tak pak se to otočilo. Alespoň není mínus. Ale jinak to vypadá, že jsem měl docela štěstí na vstupy. Takhle kdyby to bylo každý den  ;D

Balti:
gratulujem :) to sú výsledky toho systému čo si objavil a testuješ na deme?  :)

dupisek:
Balti - Ano, ale zatím to přičítám tomu, že jsem měl štěstí na vstupy. Rád bych, kdybych se dostal do situace, kdy to prostě ideální nebude a jestli mě systém přesvědčí, že to prostě ideální není a já do toho nevstoupím. Pak už jen otestovat co bude převládat. Jestli dobré vstupy, nebo špatné.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi