Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Balti:
--- Citace: dupisek Čt 14 Březen 2013, 23:59:59 ---
--- Citace: Balti Čt 14 Březen 2013, 23:45:22 ---tú libru by som potreboval ešte 200 - 300 pip do longu :) potlačte to tam niekto >:(
--- Konce citace ---
To musíš na Stanicia a jeho červený telefon, Petr1234 ho vždycky přemlouval, ale nějak to stejně nepomáhalo. ;D ;D ;D
--- Konce citace ---
tak nenápadne naznačil, že ideme na magnet.. to mi stačí :D asi to vybavil cez ten červený telefon :D a ten Petr1234 už neobchoduje? dávno som o nem ,,nepočul,,.
-ja dnes na libre +136 :)
ferkog:
u mňa aspoň +51
Stanicio:
Ferkog i to je dobry je to pres 50 takze splneno.
Petr1234 sem chodi pravidelne, ale jen nepise.
Magnet je trvale objednany ;D
Dupisek, to ze je to longoivy mas psane uz na signalech vicekrat za sebou, ze cekame jen na korekci. A po shortu vzdy prijde korekce, takze long je logickym vyustenim situace, co byla neudrzitelne, tim neustalim poklesem.
dupisek:
--- Citace: Stanicio Pá 15 Březen 2013, 00:25:45 ---Dupisek, to ze je to longoivy mas psane uz na signalech vicekrat za sebou, ze cekame jen na korekci. A po shortu vzdy prijde korekce, takze long je logickym vyustenim situace, co byla neudrzitelne, tim neustalim poklesem.
--- Konce citace ---
Tak jasně, signály jsem samozřejmě četl, ale trendově je libra shortová, vždyť je nejníže od poloviny roku 2010, takže já to vnímám tak, že i když je hladina 1.6 magnet, po určité korekci může klidně slézt o dalších 1000 pip jako tomu bylo třeba v roce 2008 kdy po srpnovém poklesu přes 1600 pip byla korekce něco málo přes 500 pip a pak následoval pokles kolem 1100 pip a pak po malé korekci opět dalších dva a půl tisíce pip. Chápu, že hladina 1.6 je magnet, ale proč by nyní nemohla být jen malá korekce a pak další pokles klidně o třeba 1300pip? Já jsem v roce 2008 neobchodoval, takže ani nevím co se tenkrát odehrálo, že byl celkový pokles kolem 6000 pip, ale jedno vím jistě. Dodnes nejsem schopen rozpoznat obrat trendu a někde jsem četl, že se o to ani nemám snažit, takže přirozeně vycházím z toho, že když je pohyb nahoru, po nějaké době je zas pohyb dolů a v mém případě když jsem libru zavíral, jsem prostě jen nerozpoznal správný konec toho růstu, protože ten růst pokračoval dodnes a mezitím to snad asi ještě šestkrát slezlo o 50 až 60 pip a zase vylezlo. Ten range mi prostě nesedí, takže to prostě pokud možno zavírám podle nakreslených S/R úrovní a trend line. No a někdy holt nechytnu tu správnou úroveň, ale také se tomu věnuji teprve rok a půl, tak třeba se to časem poddá.
dupisek:
Stanicio, ferkog - jinak chlapi, nechci nijak prudit, nebo napomínat, to bych si nedovolil, protože jsem ten poslední kdo by si něco takového mohl dovolovat. Jen jsem zmatený z jednoho vašeho údaje. Píšete, že máte libru -450 pip. Libra je nyní ode dna zruba 250 pip, takže když to spočtu, když byla libra na 4830, měli jste tím pádem kontrakt -700 pip. Myslel jsem, že při dodržování MM se 600 pipovým SL, bych musel tento kontrakt mít už dávno zavřený s 600 pipovou ztrátou? Tak tomuhle opravdu nerozumím, jak mám tedy dodržet MM se 600 pipy SL?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi