Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (334/348) > >>

Balti:
tú libru by som potreboval ešte 200 - 300 pip do longu :) potlačte to tam niekto  >:(

Stanicio:
Na to je jednoducha odpoved, magnet  ;D a z toho ti je jasne, ze otencial je dobrych 1000 pip

Stanicio:
Sice jsem dneska prijem na signalech nemeli, jelikoz tam jsme konzervativnejsi, tak byl prijem jen na
Soukrome +73 pip
SISA +72 pip

dupisek:

--- Citace: Stanicio  Čt 14 Březen 2013, 23:34:27 ---libra je uz dlouho longov, ceka s ejen na korekci, nectes, co sem pisi  ;), Obrat nastat proste musel a potencial je obrovsky, z toho pujde spousty vytriskat.
Ja proste obchodovat be MM neumim a ani se to odnaucit nechci.100 lotu je pri 10000 USD loterie ne obchod, ale to vis. Ikdyz sance mas podstatne vyzsi nez ve sportce.

--- Konce citace ---

Tak to jsem nějak přehlídl, že je libra longová už dlouho. Já zpozoroval long teprve od pondělka.
Já bych si bez MM už samozřejmě taky netroufl obchodovat. Těch 100lotů jsem myslel v té soutěži, tam to ani jinak nejde, když se chce člověk umístit a ze 100USD za 5 dní udělat minimálně 2000USD. Já tu soutěž jedu celý rok a jak jsem psal, občas se najde pár maníků, kteří ze 100USD mají už ve středu odpoledne i přes 7000USD. Proto jsem taky psal, že v téhle soutěži je to o tom, že každý obchod musí vyjít na 100% a to není jednoduché. Proto se mi už do toho moc nechtělo, chtěl jsem se udržet v první desítce, ale je fakt, že se mi z toho prvního místa nechtělo a proto jsem to zkoušel a zase na to dojel. Důležitý je, že to jsou jen demo peníze a že mě to teda nemusí bolet. Akorát moje děti se těšili, že to vyhraju.  ;D

dupisek:

--- Citace: Balti  Čt 14 Březen 2013, 23:45:22 ---tú libru by som potreboval ešte 200 - 300 pip do longu :) potlačte to tam niekto  >:(

--- Konce citace ---

To musíš na Stanicia a jeho červený telefon, Petr1234 ho vždycky přemlouval, ale nějak to stejně nepomáhalo.  ;D ;D ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi