Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (236/348) > >>

dupisek:
Ok, to víš bude to teď pro mě jediná možnost jak dostat něco málo zpět, tak jsem nedočkavej. Já osobně se na obchodování s ostrými penězi v nejbližším půl roce né-li celém roce fakt necítím. Samozřejmě je mi jasné, že stát se může cokoliv, takže to neberu jako 100% investici, ale rozhodně to beru jako spolehlivější než kdybych investoval do mých obchodů.

Stanicio:
To  se musi rozhodnout kazdy sam za sebe.

dupisek:

--- Citace: Stanicio  Út 13 Březen 2012, 20:48:43 ---Vsimas si, jak desne te ovlivnovala psychyka, aniz by sis to az tak moc uvedomoval, od te doby co valis demo ti to jde suprove.

--- Konce citace ---

Tak se zdá, že mi to zas tak suprově nejde. Včera jsem nad tím přemýšlel, říkal jsem si, že bude korekce, tak jsem dal long, ale ono to pokračovalo do shortu, tak jsem to zavřel a ono se to po chvíli nakonec otočilo a šlo to do longu až daleko za moje nastavené targety, takže kdybych ty dva longový obchody nechal, mohlo to být ok. Teď jsem s tou sadou otevřených pozic ve ztrátě. Evidentně mě ovlivňuje psychika i na demu.
Sice jsem byl celkově něco přes 1400 pipů plus, ale v závěru vlastně zisk minimální, tak to budu muset celkově nějak přehodnotit a upravit strategii. Myslím, že na počátku jsem si to představoval trošku jinak, ale ty nejzákladnější detaily jsem asi překombinoval.

Stanicio:
v jednoduchosti je krasa, jak si zacnes malovat 4 indikatory tak uz to dle me neni dobre.

Ted si hlavne k tomu sednou zcela to analizovat a zjistit pricinu. Az ji zjistits upravit strategii a pokracovat v testech.

dupisek:
No přemýšlím o tom celé odpoledne. Se tak trošku obávám, že je na vině psychika. Asi mě ten smazaný účet hlodá víc než jsem si myslel. Prostě ten pocit, že kterýkoliv kontrakt může být ztrátový ve mě posiluje nejistotu. Asi si dám delší pauzu.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi