Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (237/348) > >>

Stanicio:
samozrejme, ze kterykoli kontrakt muze byt ztratovy. nikdy nemas aboslutni jistotu. rovnou pocitej se ztratou. bez toho se nehnes z mista.

dupisek:

--- Citace: Stanicio  Čt 15 Březen 2012, 21:18:25 ---samozrejme, ze kterykoli kontrakt muze byt ztratovy. nikdy nemas aboslutni jistotu. rovnou pocitej se ztratou. bez toho se nehnes z mista.

--- Konce citace ---
Tak nějak nevím co na to odpovědět. Já to vím, že se ztrátou musím počítat...........o to víc bych rád, kdybych tradingu rozuměl víc než nyní a i když jsem absolvoval webinář, který byl super, tak si myslím, že to prostě není dostatečný. Prostě ještě nějakej ten rok studování a pak se uvidí........
Když to teď vezmu zpětně, vůbec nechápu kde jsem vzal tu odvahu se do toho pustit live.

Stanicio:
Budou dalsi webinare. A o zbytku vis, ze to meldujeme do kola, na live kdyz ti to jde na demu a dodrzovat MM. Pokud oboji je dodrzeno jeste muze selhat psychyka. zbytek uz by pak mel byt v pohode.

dupisek:
No tak za dva roky bych měl od zaměstnavatele dostat 10 letou věrnostní odměnu, tak do té doby snad nasbírám dostatek informací, abych byl schopný ty peníze nějak zhodnotit.

Petr1234:
Pomalu ale jistě !!!

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi