Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (233/348) > >>

Stanicio:

--- Citace: Petr1234  St 14 Březen 2012, 12:22:50 ---Zdar Balti , držet obchod přes měsíc no na to fakt nemám Bravo !!!

--- Konce citace ---

Ha, ha, tos nevidel nektere me obcbody a i dalsi by ti mohli povidat  8)

dupisek:
Tak a já jsem na tom momentálně zajímavě a začínám nad tím přemýšlet co s tím dál. Jestli dát nějaký proti pohyb a shorty nechat otevřený, nebo dát nějaký proti pohyb ve stejným objemu proti otevřeným a některý shorty pozavírat...........těch možností je spousta a nevím kterou si vybrat.
Škoda jen, že to není live........

Stanicio:
Uz jsem toi psal vicekrat pokud jdes do obchodu s tim, ze nemas urceny targe, je to sazeni sportky ne trading.
Uz pri vstupu musis mit jasno, kam ten obchod ma dojit, pokud zadas obchod a cekas co znej vyjde a pak se rozhodujes co s nim, je to dle me uz od zakladu spatne.
To z eto vychazi neni podstatne, pokud ti to vsak takto vyhovuje, tak me ignoruj, pokud chces ale zajistit stabilnejsi prijem a ne sazeni, zameril bych se na targety.

dupisek:
Myšlenka je momentálně taková, že jsem zadal kontrakty, které chci zavřít až při obratu na long na denním TF a do toho podle zisku přidávám další kontrakty jako vedlejší s tím, že je při nějakém zisku zavřu a hodím proti pohyb ve stejném objemu jako budou v té chvíli zbývající otevřené kontrakty. Pak po konci korekce přidám další ve stejném směru jako ty co už jsou delší dobu otevřené.
Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně.

Stanicio:
POkud mas jasnou strategii, jak to zavrit, tak tenhle posledni prispevek zcela chapu, ale nechapu pak ten predesly, kdy se ptas jak to zavrit  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi