Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (234/348) > >>

dupisek:

--- Citace: Stanicio  St 14 Březen 2012, 22:43:43 ---Uz pri vstupu musis mit jasno, kam ten obchod ma dojit, pokud zadas obchod a cekas co znej vyjde a pak se rozhodujes co s nim, je to dle me uz od zakladu spatne.

--- Konce citace ---

O targetech vím, že jsi psal a vím, že bych je měl zadávat, ale abych řekl pravdu, nikdy nemám jasno, jestli vůbec vstupuju dobře, takže těžko určit target.
Teď nemluvím o systému GAPu, tam je to jasné včetně určení targetu.
Jak jsi sám psal, cena se 70% doby pohybuje v range a to je pro mě prostě těžké určit, takže když je to v range, nejsem prostě schopný jasně určit vstup, protože nevím jestli bude pohyb pokračovat, nebo se obrátí a bude pokračovat v range pohybu. Takže pro mě je range pohyb něco jako sportka.......bohužel  :-\

dupisek:

--- Citace: Stanicio  St 14 Březen 2012, 22:55:31 ---POkud mas jasnou strategii, jak to zavrit, tak tenhle posledni prispevek zcela chapu, ale nechapu pak ten predesly, kdy se ptas jak to zavrit  :)

--- Konce citace ---

Asi jsem to napsal blbě, to je u mě běžné, to se omlouvám........

Stanicio:
Tak vic studovat grafy, a myslenku dotahnout do konce. nemusis mit targety zadane, ale bedet, pri otevreni, kdy se maji zavrit to jetsli je mas zadane ci nikoli nehraje roly. muze smit trea urcene ne cislo, ale nejakou situaci, treba krizi se MA3 a MA50 a podobne jine skutecnosti.
Zkus si proste zpetne urcit, co se ve vetsine pripadu deje a podle toho si usporadej vystupu a ten pak zkus praktikovat.

Stanicio:

--- Citace: dupisek  St 14 Březen 2012, 23:01:59 ---
--- Citace: Stanicio  St 14 Březen 2012, 22:55:31 ---POkud mas jasnou strategii, jak to zavrit, tak tenhle posledni prispevek zcela chapu, ale nechapu pak ten predesly, kdy se ptas jak to zavrit  :)

--- Konce citace ---

Asi jsem to napsal blbě, to je u mě běžné, to se omlouvám........

--- Konce citace ---

To neres, od toho zde diskutujeme, abychom se navzajem pochopili a co nevime, to se zeptame  ;D

dupisek:

--- Citace: Stanicio  St 14 Březen 2012, 23:03:40 ---Tak vic studovat grafy, a myslenku dotahnout do konce. nemusis mit targety zadane, ale bedet, pri otevreni, kdy se maji zavrit to jetsli je mas zadane ci nikoli nehraje roly. muze smit trea urcene ne cislo, ale nejakou situaci, treba krizi se MA3 a MA50 a podobne jine skutecnosti.
Zkus si proste zpetne urcit, co se ve vetsine pripadu deje a podle toho si usporadej vystupu a ten pak zkus praktikovat.

--- Konce citace ---

Možná je můj největší problém, že jsem zvyklý v jednom kuse ve všem improvizovat a řešit věci až když nastanou. Nic neplánuju dopředu, plánování mi v životě přichystalo vždy jen nemilá překvapení. Takže nejsem vůbec zvyklý něco určovat dopředu ať je to cokoliv.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi