No je pravda, že jsem to měl dost agresívní, ale myslím, že tady byl hlavní problém trochu jinde. Byl tam problém v tom, že jsem něvěřil ve větší long, protože jsem byl rozčilený a v tom rozčilení jsem zadal short a pak jsem ředil jako šílenec. Myslím, že kdybych ředil po 50, nebo více pipech, ještě by účet existoval a možná i s docela slušnou rezervou. Tady byl největší problém v tom ředění, protože jsem ředil jako šílenec po 30 pipech, protože jsem si myslel, že ten long bude jen chvilku a že to půjde short. Ono to taky šlo, jenže ve chvíli kdy schválili půjčku Řecku, jsem byl dokonce +30 pip a pak vyhlásili shcválení půjčky, vylítlo to nahoru a bylo hotovo. Pak už jsem jen doufal, že to bude jen nafouknutá bublina a ředil jsem dál, místo toho, abych to z určitou ztrátou ukončil. Ale kdybych ředil po 50, nebo 100 pipech, byl bych teď v pohodě, sice v mínusu, ale v pohodě, protože bych měl ještě rezervu. Takže největší chybu vidím v tom rozhodnutí zavřít long a zadání shortu - obojí v rozčilení a pak v tom zběsilým ředění.