Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
to vypada velmi dobre, pekna prace. Ty vychytany casy jsou take mazec :)
dupisek:
--- Citace: Stanicio Pá 02 Březen 2012, 21:44:42 ---Tak prejdi na demo. A to ze cim vis vic, ze vis min, je naprosto normalni, to plati prakticky ve vsech oborech a forex neni vyjimkou. Taktez se stale ucim nove a nove veci. ;)
do tradingu davat jen fiannce co jsou volne, nedoporuciji decimovat rodinny rozpocet to vas psychyka pak potahne dolu.
Zatim trenujte a klidne si zalozte demo a sjedte si presne v kopii signaly a nechte ucet jen na tuto jedinou vec a snazte se dodrzet vse stejne. Na demu to bude bez psychyky a uvidite. na live prejdete pak az si bude te jisty s demo a mate vystarano.
--- Konce citace ---
Rodinný rozpočet decimovat nechci, nevím co by to udělalo s mou psychikou, takže zatím pojedu jen to demo. Jediný účet kam bych teď poslal nějaké peníze by byl ten tvůj PAMM účet a doufal, že z toho bude nějakej dolárek.
Jinak já dneska kasíroval na libře :)
Jeden účet 300USD s lotem 0.2 a druhý účet 500USD, ale tam je to trochu agresivnější, lot 1.5. Obojí demo, a obojí s mou novou strategií. Momentálně koukám, že na tom 500USD účtu jsem díky nové strategii za tento týden v zisku 50USD ;D
Mám ještě otevřený euro na long a je -110pip, tak uvidím co z toho bude příští týden.
Tak ještě pár týdnů takto a uvidí se, třeba mi to zvedne sebevědomí :)
Stanicio:
Vsechno je to tak z 80% o psychyce :) Halven to neuspechat hezky pekne otestovt a az si budes jisty, ze to zvladas muzes zkusit neco live.
dupisek:
No já teď fakt nemám chuť obchodovat live, takže pojedu demo hodně dlouho. Takže budu mít spoustu času to otestovat. Takový to, že musím začít obchodovat co nejdříve, z toho už jsem vyléčenej, mám z toho neskutečnýho bojara, že bych to zase projel.
Stanicio:
Alespon neco presvedcio, ze dodrzovat MM se prost emusi, jinak te to sezere. To je udelaisi vsech, ze dobre minene rady se neradi poslouchaji. Tak sna dto byl posledni excess.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi