Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
neni to figl prehledl jsi vetu vynasobit 10x
nejedes tedy objem nano ale 1 micro a to pak tech 150 pip tydne je misto 1,5 onech 15 USD
Ale pri tom nastaveni uz neobchodujete "jen" 1 micro, ale 3x micro kontrakt tedy tech 15 USD si vynasobite 3 a to je tech 45 USD
tedy to nastaveni
vklad 1500 USD
100 pip max SL
MM 2%
30 pip denne zisku prumer
obchoduje se 3x micro kontrakt
A ano mate pravdu ten posledni priklad co jsem poslal je spatne, tam ma byt zisk jen 15 USD, pro stejnou hodnotu 45 USD zisku by jste musel mit vklad 750 USD (250*3). chybicka se vloudila, ale ten predchozi prispevek je cely spravne. to se omluvam.
To co popisujes, pak nemuze spouzit redeni protoze b yto na to nestacil SL ten bys mel dodrzet zadavat podle vypoctu tedy kdyz pouzijes SL 100 mel by jsi obchod na SL 100 zavrit. Redeni je technika, kterou muzes pouzit az pri vetsim SL treba tech SL600 pak mas dostatek casu s kontraktem neco delat. Kdyz ma maly SL musis tomu prizpusobit obchodni strategii.
Pocital jsem to jako priklad, abys mel predstavu, ze je to dosazitelne i s malym objemem financi, ale musi se trader drzet pak striktne MM.
pak ti staci mi techniku, ktera vyzaduje SL 50 a dokaze udelat 30 pip prumer, nebo lepe 150 pip tycdne prumer, to se lepe sleduje a deposit 250 USD a ma s kazdy tyden nejakych 15 USD doma. Samozrejme je to vypocet a prumerovany, ne jistota. POkud by pri stejne technice byl deposit 750 USD pouzivali by jste 3x micro a mate tech 45 USD tydne o kterych se tu bavime.
dupisek:
Jo aha, ten násobek 10. Ten mi unikl, ale ten má u mě jednu chybičku a proto jsem tomu asi nevěnoval pozornost. 1500USD sice v rodinným rozpočtu mám, ale když si představím, že bych je zase prodělal, tak bych měl už dost velkej problém. A našetřit to pro mě není zrovna nic lehkýho, ale to asi u většiny z nás.
Tady už je jen jeden a to po MM druhý zásadní problém, ta zisková strategie. Bohužel mám pocit, že čím víc toho o tradingu vím, tím víc zjišťuju, že toho vlastně vím strašně málo a to je se ziskovým tradingem neslučitelný. Jak jsi sám jednou tady podotkl, těch, kteří vyvinuli suprový ziskový obchodování je hodně málo a já dokud nebudu umět opravdu dlouhodobě generovat zisk, taksi netroufnu na další obchodování s ostrými penězi, protože pak bych nemusel být -1300USD, ale mnohem víc a čím větší částka, tím větší problém to dostat zpět. A když si pak přečtu pár novým článků a zjistím, že trhem prostě hýbou ti velcí hráči, tak mi to prostě přijde jako sázka do loterie uhádnout ten směr, kterým jdou ti velcí hráči.
Tak proto se teď cítím beznadějně a nemám chuť jít do dalšího obchodování s ostrými penězi. Sice jsem psal, že jsem se s tou ztrátou smířil, ale myslím na to dost často, protože ta částka nebyla malá a prostě mám problém na to zapomenout.
Stanicio:
Tak prejdi na demo. A to ze cim vis vic, ze vis min, je naprosto normalni, to plati prakticky ve vsech oborech a forex neni vyjimkou. Taktez se stale ucim nove a nove veci. ;)
do tradingu davat jen fiannce co jsou volne, nedoporuciji decimovat rodinny rozpocet to vas psychyka pak potahne dolu.
Zatim trenujte a klidne si zalozte demo a sjedte si presne v kopii signaly a nechte ucet jen na tuto jedinou vec a snazte se dodrzet vse stejne. Na demu to bude bez psychyky a uvidite. na live prejdete pak az si bude te jisty s demo a mate vystarano.
Stanicio:
Dneska uz to bylo lepsi jako vsera.
na signalech mame zisk +61 pip na EURUSD
a soukrome se mi podarilo jeste dalsich +63 pip a +47 pip opet EURUSD
takz ebych to videl na docela pekny zaver tydne.
Jofiel:
skusam nieco nove, nejde o hrabanie pipov doslova, preto tie 10 pips obchody :) ale takto je to aspon viac istejsie.
LITE+REAL
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi