Autor Téma: Obchodná platforma Metatrader  (Přečteno 18415 krát)

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Obchodná platforma Metatrader
« kdy: Čt 06 Květen 2010, 08:51:21 »
V tejto časti fóra diskutujeme o obchodnej platforme Metatrader

Offline SilverLine

  • LITE účet
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 17
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #1 kdy: Po 26 Červenec 2010, 18:09:45 »
Ahoj, už jsem tady zas.  :)
A chci se zeptat kde najdu, nebo jak obdržím pin.
Povedlo se mi po menších obtížích založit účet, vložit na něj trochu peněz, povedlo se mi i spustit obchodování na tomto účtu a projet svejch prvních pár $   ;D, ale netuším pořád kde je ten ztracenej pin kod  :-[ .

Můžete mi to objasnit. Přišlo mi několik mailů s různými daty, ale pin se nejmenovalo žádne z hesel.


SilverLine

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re: Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #2 kdy: Po 26 Červenec 2010, 21:44:22 »
PIN code sluzi len pri pripajani starych uctov k profilu, pokial je to novy ucet nemal by byt potreba.
Pokial nevidite svoj ucet vo svojom web profile, prosim dajte mi vediet, doriesim to priamo s programatormi.

Pokial chcete pripojit stare konto. Je poteba postupovat podla.

FAQ: Bod 1.9
1.9 Zabudol som PIN-kód. Čo mám robiť?
PIN-kódy sa používajú pre pripojenie vašich starých účtov do svojho profilu.
Ak ste stratili svoj PIN-kód, mali by ste zaslať e-mal na naše oddelenie podpory:
clients@sig-lite.com - pre LITE-účty;
clients@sig-real.com - pre REAL-účty.
V liste by ste mali uviesť svoju otázku a uviesť číslo účtu, meno a priezvisko, telefónny kód a priložte scan svojho pasu.
Alebo môžete otvoriť nový obchodný účet a previesť peniaze na tento účet z toho, ktorého PIN-kód ste stratili. Potom si budete môcť vyberať peňažné prostriedky z tohto účtu.

Poziadavka by mala byt v anglickom jazyku. Samozrejme sa Vam budeme snazit maximalne pomoct pripadne s formulaciou.


Offline SilverLine

  • LITE účet
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 17
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re: Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #3 kdy: Út 27 Červenec 2010, 03:17:02 »
Ahoj
asi jsem špatně formuloval, nic jsem neztratil, ale nevím která z těch položek a je PIN, a zda jsem jej vůbec obdržel. Všechny emaily a jsem si zálohoval a i vytiskl. Účet jinak normálně funguje a používám jej. Pořídil jsem si nový a zatím jej nemíním spravovat nežli na něm obchodovat a to lze bez problémů.  :)

SilverLine

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re: Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #4 kdy: Út 27 Červenec 2010, 06:59:01 »
PIN sa k novemu uctu nevydava. Riesi sa to jedine v pripade, ze chces pripojit stare konto pod svoje webrozhranie. V tomto pripade teda je to zbytocne riesit nakolko mas novy ucet.

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #5 kdy: St 23 Leden 2013, 14:58:59 »
Dobrý deň,

chcel by som sa informovať aké ma platforma MT4 minimálne a optimálne systémové požiadavky..

Ďakujem  :)

Offline dupisek

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 1 042
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • Easy Peasy
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #6 kdy: So 26 Leden 2013, 09:39:36 »
Balti - tohle jsem našel na netu:
Systémové požadavky - Metatrader4

    PC s operačním systémem Microsoft Windows 98 SE2 nebo vyšším;
    Procesor Intel Celeron, s frekvencí 1.7 GHz nebo vyšší;
    Rozlišení obrazovky 1024×768 pixelů nebo vyšší;
    256 Mb RAM nebo více;
    50 Mb volného místa na disku.
Všem úspěšným traderům paleček nahoru 

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #7 kdy: So 26 Leden 2013, 12:53:30 »
ja som tiež googlil ale nevygooglil som to čom som presne hladal  >:(

Ďakujem Ti moc kárt  :) karma up

Offline dupisek

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 1 042
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • Easy Peasy
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #8 kdy: Ne 27 Leden 2013, 15:51:36 »
Jo, to se mi taky stává, že něco hledám a nemůžu to najít a pak kolega v práci udělá ťuky ťuky do strýčka googla a hned na prvním odkazu to najde a já pak koukám jak bouchlý kolo a nechápu, protože týden před ním strávím na googlu x hodin a nejsem schopný to najít a on to pak najde během pár vteřin. Jakoby si google vybíral komu to ukáže a komu ne, pacholík jeden.  ;D ;D ;D
Všem úspěšným traderům paleček nahoru 

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #9 kdy: Po 28 Leden 2013, 16:25:35 »
jo, mne sa to stáva taky  >:( aj tieto sys. požiadavky som dokonca hladal viac krát pre istotu aby som nebol za blbečka  :D

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #10 kdy: Po 28 Leden 2013, 20:19:34 »
Pokud chcete optimalni pozadavky, tak doporucuji neco podobneho:
Core2 Duo
3/4 GB ram
prostor na Hdd cca 20 GB
Windows 7 32/64 HP nebo Prof to je jedno

Tahle sestava vam zaruci stabilitu a dostatek vykonu pro 3-4 M4T soubezne bezicich s rezervou.
Povypinat automaticky update a jakekoli spanky a usporne rezimy.

Alternativne dat si na modem a PC UPS s vydrzi alespon 30 minut a idealne s upozornovanim na vypadek proudu

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Obchodná platforma Metatrader
« Odpověď #11 kdy: Út 29 Leden 2013, 19:51:10 »
ďakujem za info  :)