Autor Téma: Android  (Přečteno 19933 krát)

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Android
« kdy: Pá 01 Červen 2012, 17:53:29 »
Zdravím Pánové,
ospravedlňujem sa ak píšem na nesprávne miesto no nenašiel som nikde na fóre vlákno, ktoré sa zaoberá andriodom aj ked viem, že tu niekde určite bolo  ;D

Mám nasledovný problém... prestala mi fungovať aplikácia LiteForex na mobile tak som ju vymazal a stiahol ešte raz... no tento krát ma to presmerovalo do Google Play a tam som si stiahol aplikáciu MetaTrader..
Postupne som to nainštaloval, naťukal login, heslo, brokera a ono sa mi to hezky prihlásilo.. ibaže tam mám dokopy na výber 8 inštrumentov.. nejakých 6 akcií alebo indexov alebo čo to je a z menových párov tam mám eur_usd a eur_chf.

Viete mi poradiť, kde sa nastavuje zobrazovanie párov? chcem tam mať všetky major + au a ag :/

Offline dupisek

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 1 042
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • Easy Peasy
Re:Android
« Odpověď #1 kdy: Pá 01 Červen 2012, 19:21:48 »
Když zmáčkneš na telefonu tlačítko pro nastavení, objeví se ti nabídka asi pěti možností a jedna z nich se jmenuje symboly. Tam si můžeš upravit nabídku. ;)
Všem úspěšným traderům paleček nahoru 

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Android
« Odpověď #2 kdy: Pá 01 Červen 2012, 20:19:54 »
na linux je tu Vawaver, kdyby bylo potreba  :)

Offline dupisek

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 1 042
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • Easy Peasy
Re:Android
« Odpověď #3 kdy: Pá 01 Červen 2012, 22:09:02 »
Balti - Obrázkový návod  ;)
Všem úspěšným traderům paleček nahoru 

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Android
« Odpověď #4 kdy: Pá 01 Červen 2012, 23:14:03 »
Balti, prosim dajte vediet, ci uz to mate vyriesene na zaklade ducipiskovej rady prosim.

Offline peter.d

  • LITE účet
  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 39
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Android
« Odpověď #5 kdy: So 02 Červen 2012, 06:15:49 »
dakujem   za pomoc Baltimu a Dupisekovi mal som ten isty problem a chcel som rozbit telefon
zhruba pred tromi dnami som sa dokazal pripojit na 3-4 pokus ale vcera naskakovelo eror
z novou aplikaciou to slape a zaujimave su aj indikatory
« Poslední změna: So 02 Červen 2012, 06:18:03 od peter.d »

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Android
« Odpověď #6 kdy: So 02 Červen 2012, 11:40:28 »
Balti, prosim dajte vediet, ci uz to mate vyriesene na zaklade ducipiskovej rady prosim.

ano, prehliadol som tam to tlačítko +  :-\

Ďakujem Dupisek, karmpa up  ;)

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Android
« Odpověď #7 kdy: St 20 Červen 2012, 08:38:08 »
Rád by som upozornil všetkých, ktorí používajú MT4 v Androide, že v prípade používania tejto aplikácie priamo od Liteforex http://goo.gl/idXVE sa v niektorých prípadoch vyskytli problémy s jeho používaním.

Ako alternatívu je možné využiť aplikáciu priamo od Metaquotes. Ku stiahnutiu tu: http://goo.gl/9IoVw

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Android
« Odpověď #8 kdy: St 20 Červen 2012, 08:51:31 »
Ja to doplnim, ze jde o problem se starsi verzi, co je uvadena v marketu primo jako liteforex. Doslo totiz ke sjednoceni verzi primo vyrobcem firmou Metaqoutes.

Nainstalujete si tedy primo originalni verzi MT4 od metaquotes https://play.google.com/store/apps/details?id=net.metaquotes.metatrader4&feature=search_result
a pri zadavani uctu napisete nazev brokera liteforex. Tim s evam prednastavi ucty primo spojene s brokerem a vysi uz bez problemu vyberete demo nebo ostry ucet primo od LIteforex.

Jako bonus, dostanete vlastne posledni aktualizovanou verzi MT4 pro mobili co obsahuje uz i prehledne indikatory  ;)

Kdyby byl problem napiste

p.s. puvodni verzi MT4 v mobilu muzete bez problemu odinstalovat, budete pouzivat jiz jen tuto novou.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Android
« Odpověď #9 kdy: Po 24 Září 2012, 16:25:23 »
Ahoj stanicio uš od pátku mi nejde na telefonu platforma pro android hlásí to něco o servru nevýš co stim?

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Android
« Odpověď #10 kdy: Po 24 Září 2012, 16:43:33 »
u mna MT4 na androide funguje :)
len tak pre info  :D

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:Android
« Odpověď #11 kdy: Po 24 Září 2012, 17:01:06 »
ok balty díky nahraju si novou

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:Android
« Odpověď #12 kdy: Po 24 Září 2012, 18:34:37 »
Nevim o nicem, normane, i me funguje a nikdo ani zatim nic nereika.
Jak pise Balti odinstalovat a natahnout novou verzi.