Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (189/218) > >>

Balti:
jo rozumím.. ja som na tom potom zle lebo ked niečo prečítam, tak sa s tým velmi rýchlo stotožním  :D aj ked moje pôvodné výpočty hovorili niečo iné.. preto som vlastne prestal sledovať analýzy a predpovede :D

Tak prajem ti ešte hodne takýchto neočakávaných pohybov do profitu   8)

dupisek:
No já si sice sem tam něco přečtu, ale potom únorovém kotrmelci se snažím raději držet toho svého. Jenže v úterý se objevilo tolik negativních zpráv, že mě to nějak pohltilo a proto jsem raději nedělal nic, protože jsem byl rozhozený. Takže jo, občas si něco přečtu, ale když to není nijak našponovaný jako to bylo teď, protože přeci jen ten short trvá už hodně dlouho, tak se snažím jet podle sebe. Když o tom přemýšlím, tak si nějakou tu zprávu přečtu zřejmě proto, abych byl aspoň trošku v obraze co se děje. A možná za to taky může seznam.cz, občas vypustí nějakou zprávu a člověk má pak brouka v hlavě a to je pak asi lepší jít od kompu a nedělat nic.

Stanicio:
Tak jsem neodolal a soupl tam short 2220. :)

Stanicio:
tak jsem skoncil na BE+5 ni nic uvidime, co bude dal a kdyz tak pridame  :)

dupisek:
Tak ten short jsem teda teďka pěkně projel. Čekal jsem, až to vyleze na 2400 a chystal jsem se ho tam hodit, ale než to tam dolezlo, tak to vzalo hodně rychlej obrat.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi