Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
Balti:
Tuším že ty si tam mal longy.. takže gratulujem dupisek 8) a máš aj teraz nejaké shorty na ten gap?
Správy ja už neriešim.. bud sú oneskorené alebo sú to predpovede ktoré aj tak nevychádzajú ;D Teraz očakávam, že dne večer, zajtra cez weekend výjdu na povrch nejaké pozitívne správy, ktoré ovplyvnili tento dnešný rast.. ludia sa nadchnú, začnu nakupovať a ono to znova začne padať.. zasa v tom vidím možno takú tú moju večnú ,,konšpiráciu,, retail - big boys, ak mi rozumieš :)
dupisek:
Jo jo, máš pravdu, že nemá cenu zprávy řešit, ale já už na ten long čekal celkem dlouho, tak jsem hledal mezi zprávama světlo naděje a spíš jsem začal cítit beznaděj, tak jsem zavřel prohlížeč a raději jsem nic nečetl.
Dnešní růst je ovlivněn prohlášením prezidenta ECB, který prohlásil, že ECB udělá i nemožné proto, aby zachránila eurozónu a euro.
O shortu jsem přemýšlel, ale spíš ho dát do hedge, anebo uzavřít některé longy a nahodit tam další limity na long, protože short na ten gap je podle mě ještě brzy. Myslím, že jim to bude ještě chvíli trvat, než vystřízlivý. Ten 200pipový long mi celkem spravil náladu a jak jsem někde četl jednu technickou analýzu, pokud dnešek zavře nad 2160, tak by se mohl změnit trend a já si to myslím také a protože je to nyní na 2300, tak by to mohl být aspoň střednědobý trend a v ten já doufám.
Balti:
Jo... gratulace ešte raz :) som rád, že sa ti vrátila chuť a optimizmus :)
ja som tento týždeň neurobil ani jeden obchod.. nejak ma to neťahala ku grafom ale to hlavne, kvoli nedostatku času..
- k tomu šéfovi ECB... teraz si môžeme otestovať moju teóriu: ľudia začnú nakupovať a do dvoch týždňov to zletí ::)
Balti:
--- Citace: dupisek Čt 26 Červenec 2012, 17:02:03 --- a jak jsem někde četl jednu technickou analýzu, pokud dnešek zavře nad 2160, tak by se mohl změnit trend a já si to myslím také a protože je to nyní na 2300, tak by to mohl být aspoň střednědobý trend a v ten já doufám.
--- Konce citace ---
analýzy ma vždy pripravili o zisk lebo som stáel držal straty a čítal analázy, že sa to má každú chvílu otočiť.. a potom som zatváral maličké zisky lbo som čítal analýzy o možnom obrate :D a zaujímavé, že to vždy išlo naopak.. možno by bolo vhodné keby sme robili presný opak toho čo hovoria analýzy ;D ;D alebo skor vytrénovať psychiku voči vplyvom a dopadom cudzích analýz na moje rozhodovanie..
dupisek:
--- Citace: Balti Čt 26 Červenec 2012, 20:10:18 ---Jo... gratulace ešte raz :) som rád, že sa ti vrátila chuť a optimizmus :)
ja som tento týždeň neurobil ani jeden obchod.. nejak ma to neťahala ku grafom ale to hlavne, kvoli nedostatku času..
- k tomu šéfovi ECB... teraz si môžeme otestovať moju teóriu: ľudia začnú nakupovať a do dvoch týždňov to zletí ::)
--- Konce citace ---
Já si od úterka taky musel dát pohov, protože jsem byl z těch negativních zpráv mimo, takže jsem tenhle týden taky nic moc nevydělal. Sem tam nějakej pip jo, ale oproti minulýmu týdnu to bylo slabý. Jinak souhlasím s tebou a je to jak jsem psal. Až vystřízlivý, tak se to zas otočí, podle mě ten pohyb byl dneska až moc optimistický, ale na PAMM Sisa je potřeba ještě víc nahoru, tak doufám, že to tam doleze, než to zase půjde dolů. Jinak moje technická analýza mi u eura ukazovala obrat už dávno, proto jsem na to čekal jak na smilování. Ohledně té analýzy co jsem četl, já jsem se s ní ztotožnil, protože když jsem viděl ten pohyb, tak mi samotnému vyšlo, že když to zavře nad 2160, tak by se to mělo otočit a teprve potom jsem o tom četl na webu, takže to bylo pro mě jako potvrzení té mé analýzy. Akorát, že ani moje analýza ani ta na webu nepočítala s takovým pohybem. ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi