Veřejná diskuze > Forex diskusia
EUR/USD - euro
Balti:
Dík dupisek :) nevedel som že oba vrcholy musia byť pod ,,pásmom,,
Tie tvoje divergencie čo si zakreslil sú super, aj si ich zobchodoval? :)
Stanicio:
Ne ja je krelisl nekomu. osobne je neobchoduji vubec ani se na ne nedivam. ja nevim, zda musi byt obe pod vrchochel, ale z logiky veci to dava podstatne lepsi smysl a je to podle me presne to co tam chces videt. Jak s eto chova obracene, si zjistis sam, vsak si probehni grafy zpatky a hned vis, zda se ma brat jen hranice nad, nebo to nejak jinak plati o pro hranici pod. Od toho mas historicke data v MT4. A pokud si na to rpijdes sam jiz to nezapomenes a pochopis princip a ziskas z toho podstane vice, jako kdyz ti to nekdo rekne. tot muj pohled na vec.
dupisek:
Balti - bohužel ne. Když začala ta první, teprve jsem začínal s ostrým účtem, ale ne na LiteForexu a né měnový páry, ale stříbro a do týdne byl účet 0 z jednoho prostýho důvodu. Pustil jsem se do obchodování rovnýma nohama aniž bych o technické analýze pořádně něco věděl. Na demu mi to šlo, ale když o tom dnes přemýšlím, tak jsem si to spíš nalhával, protože mi to šlo jen občas a ztráty jsem na demu nepočítal. Prostě lidská blbost občas bolí hodně moc.
Jinak já divergence taky neobchoduju, napsal jsem to jen proto, že jsem o nich četl a je možný, že to nemusí být nad, nebo pod těmi hranicemi. Asi také záleží na daném indikátoru.
opall11:
Balti ,
mas to dobre zakreslene ale tam je ,myslim, slaba divergencia a mozno to skoci hore o par pipov.
Ja osobne nepouzivam STOCH na divergenciu lebo je velmi rychly indicator.
Ano je dobre sledovat urovne pri RSI 70/30 a tam su dobre signaly na divergenciu ale potvrdzujem si to aj z MACD, ale pouzi ine MACD, ako je na obrazku.
Stanicio:
No vyslovene nadherne ocekavane propady na euru. Prorazili uz i minimum z ledna 2011.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi