Veřejná diskuze > Forex diskusia

EUR/USD - euro

<< < (68/218) > >>

jarvy:
 ;D ved to vravim

Stanicio:
ty korekce pujdou tak jako tak vsude. coz je super a jestli je to stribro, zlato nebo euro uz je jedno  :)

Balti:
Pánové..
Som zvedavý na vaše názory..

1. dá sa to považovať za divergenciu čo som tam zakreslil?
2. posledná svíčka zavrela nad rezistom ktorý som tam zakreslil čiernou, tak by sa to moholo otočiť smerom hore, čo myslíte?
3. dá sa považať za Pin bar tá predposledná modrá svíčka ?
4. + je to pomerne dosť daleko od MA200 tak by sa to mohlo začať vracať späť ako nám Stancio v pátek ukázal :D

čiže celkovo moj úsudok hovorí, že to pojde hore a mám to takpoviediach ;D ;D potvrdené viacerými signálmi...  :-\ ibaže stále zo všade počúvam, že eurodolar šort šort šort, tak čo myslíte?

Stanicio:
euro je furt dlouhodbe short a nejaka divergence s tim nazorem nehne  ;), ja myslel, ze z webinare to bylo zcela jasne, proc je to short  :)

Mj. tento podobny graf uz tu nekdo posilal a je prakticky totozny, podle me to ani diovergence neni, protoze se ti to blizi k nule jak na indikarptu tak na grafu, ale jak jsem psal i predtim, to ti musi potvrdit nekdo, kdo pouziva divergenci, ja ji nepouzivam.

dupisek:
Balti - Nejsem z těch co by mohli poučovat, ale něco jsem o divergencích četl. Tak jsem zkusil dvě znázornit, tak se koukni. Jak ti psal Stanicio, na tvém zobrazení se druhý bod blíží k nule. Divergence jak jsem četl se musí dotýkat vrcholů, které jsou u Stochastiku nad 80, nebo oba pod 20.
Stanicio - je to tak?

Navíc na webináři Stanicio ukazoval proč je euro shortové, ale také jsme se tam bavily o tom, že by mohla přijít korekce jako je na obrázku, ale divergenci, která by tomu nasvědčovala tam nevidím i když možná by se mohla do měsíce vytvořit.  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi