S tym FIBO , ide to vam velmi slusne, ako pozeram ,tak pozeram na vase prispevky , neviem ako na to, nerozumiem kedy vstupit. Ja osobne nepouzivam FIBO ale som prekvapeny ,ako to viete predpokladat smer trhu. Obchodujete s FIBO len GBP/USD? Skuste ma do to ho zasvetit ak mate chut.
Uzivatelov Live uctov, ktori si registrovali Live ucet cez
www.liteforex.cz a nasledne nas o tom informovali , maju spristupnenu specialnu cast fora, kde sa jednotlivym veciam venujeme este hlbsie.
To jest jednotlive obchodne prilezitosti su tam predstavene a na grafoch ukazane. Samozrejme (ako je urcite vidiet aj z prispevkov vo fore) vieme predikovat a na poziadanie aj presnejsie ukazat, co predpokladame ze sa stane, resp. ako sa chranit, to jest z grafov je vidiet kedy je vhodny vstup a do akeho smeru s akym PT. Samozrejme da sa o presnejsich veciach odpovedat aj na poziadanie (myslim hodnoty vstupov). Samozrejme najdete tam aj doporucenia kedy pockat.
FIBO je mocny nastroj a je az neuveritelne ako s jeho pouzitim vychadzaju nase predpovede. Teme FIBO sa budeme urcite venovat v Novom roku, pripravujeme pre registrovanych obchodnikov materialy na tuto temu. FIBO je nas kazdodenny nastroj a radi Vam ukazeme ako vyuzivat jeho potencial pre uspesne obchodovanie. Samozrejme FIBO funguje aj u inych parov, je prekvapujuce ako neskutocne vychadza. Radi Vam ukazeme ako na to ideme a samozrejme ocenime aj Vase skusenosti a poznatky.
Samozrejme pokial uz mate obchodny Live ucet u Liteforex, ale neregistrovali ste ho cez nas, je riesitelne aj toto ak mate zaujem. Radi Vam pomozeme aby ste okrem pristupu k materialom ziskali aj Podporu v cestine alebo slovencine nasim prostrednictvom, kedy nemusite riesit svoje pripadne problemy alebo otazky s Podporou v anglictine ale my vyriesime Vase zalezitosti za Vas.
Vsetky tieto sluzby su pre Vas
bezplatne (kto Vam dnes uz da veci zadarmo
, je potrebna sa akurat registracia Live obchodneho uctu cez
www.liteforex.cz (pripadne Vam radi pomozeme so ziskanim tejto podpory)
O ostatne sa uz starame my.
Drzime sa hesla: Viac hlav - viac rozumu.
Nevahajte pre to sa podelit aj s ostatnymi o Vase skusenosti a postrehy. Velmi radi sa naopak priucime od Vas.
Pokial mate poznatky, ktore Vam funguju, ale obchodujete ich rucne, ponukame Vam moznost vytvorenia EA (automatizovaneho skriptu) ktory bude obchodovat Vas system bez nutnosti Vasho rucneho zasahu.
V pripade ze s programovanim sami zacinate, nevahajte sa pytat. Velmi radi Vam zodpovieme otazky aj na tuto temu.
Neda mi nezopakovat - toto vsetko je pre vas ZDARMA !