Autor Téma: ZABLOKOVANY PRISTUP?  (Přečteno 10839 krát)

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
ZABLOKOVANY PRISTUP?
« kdy: Pá 11 Listopad 2011, 17:19:02 »
Zdravím ludia...
Chcel by som sa opýtať, že čo sa to deje... Otvoril som si Lite účet... dnes som uskutočnil prvý obchod a teraz pred večerom som chcel zadať další pokyn ale nemožem pretože tlačidlá PRODAT/KOUPIT nereagujú a majú sivú farbu namiesto červenej a modrej.
Viete mi povedať prečo to nereaguje?

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:ZABLOKOVANY PRISTUP?
« Odpověď #1 kdy: Pá 11 Listopad 2011, 20:35:56 »
Predpokladam, ze zadavate spatne objem, protoze normalne servery jedou.
Mate urcite nastaveny spravny objem? Na lite je nejmensi 0.1 lot a MT4 vam muze nabidnout 0.01 a pak mate zasedle ty obchodujici tlacitka.

To zjistite hodne rychle staci si jakoby zadat ten prikaz , ale nedkliknout prodat c ikoupit ale budete vedet, ze to ujde.

Dejte kdy tak vedet zda jste to vyresil, ci to pretrvava a domluvili bychom se na zavlani a zjisteni kde je pripadny dalsi problem primo spolu.

Offline Balti

  • LITE účet
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 915
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:ZABLOKOVANY PRISTUP?
« Odpověď #2 kdy: So 12 Listopad 2011, 12:42:53 »
Pravdepodobne ste mali pravdu, ďakujem Vám za pomoc a ospravedlňujem sa, že som otravoval s takou banalitou.. ešte raz ďakujem

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:ZABLOKOVANY PRISTUP?
« Odpověď #3 kdy: So 12 Listopad 2011, 14:03:25 »
OK, kdyby se to vsak i nadale nedarilo neni problem se ozvat vyresime to,