Autor Téma: AOS funguje na DEMO ale na LITE ne [solved]  (Přečteno 16128 krát)

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
AOS funguje na DEMO ale na LITE ne [solved]
« kdy: Po 10 Říjen 2011, 18:06:07 »
Ahoj tak mám zase problém na demo liteforex jsem skoušel AOS strategii bezproblémů fungovala a na live centovim učtu my nejde hlásí to  ...invalid trade volume...nevýte někdo co to má být?
« Poslední změna: Po 10 Říjen 2011, 20:29:43 od vawaver »

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #1 kdy: Po 10 Říjen 2011, 18:32:20 »
Nejlepsi je kontaktovat autora scriptu, co to psal, ten ma presne informace co ta jeho hlaska znamena.

mohlo by to by, ze script je treba na 5ti mistneho brokera a LITE je 4mistny, ci se snazi na lite obchodovat 0,01 ale na lite je nejmensi nano s 0,1. coz si myslim, ze by mohlo byt nakonec, ono. On ti autor rekne co tam zloby.

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #2 kdy: Po 10 Říjen 2011, 18:36:21 »
Presne ako pise Stanicio.

Moze to mat viacero aspektov. Najlepsie sa k tomu vyjadri autor skriptu.

PS: 4 a 5 miestne cislovanie to podla mna nebude, nakolko na DEMO to funguje, ale predpokladam, ze tam bude zadrhel s objemom obchodu.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #3 kdy: Po 10 Říjen 2011, 18:40:53 »
Já jsem ten AOS stáhnul z fora.Je možný že by ten AOS měl ochranu aby fungoval na demu a na live ne?
« Poslední změna: Po 10 Říjen 2011, 18:43:37 od krysa9 »

Offline vawaver

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 626
  • Karma: +11/-0
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #4 kdy: Po 10 Říjen 2011, 18:45:55 »
Aky objem ste obchodoval na DEMO a aky ste skusal na ostrom ucte ?

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #5 kdy: Po 10 Říjen 2011, 18:48:20 »
mini loty 0.01 jsem zkoušel na demu i 0.1 a šlo to.Pak jsem na live zkoušel totéš i jiné možnosti a pořád to samé tak to asi bude ta ochrana,nechápu proč to teda dávaj na forum kdyš to nejde.

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #6 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:01:06 »
Duvodu muze byt spousta porc to tak je.

To ze davate 0,1 neznamena, ze to pojede i na 0,1 minimal uctu, ono staci, kdyz script proste zvedne hodnotu dle MM z 0,1 na 0,11 a uz vam to nepojede.

Demo je prakticky totez co REAL ucet, takze pripadne jde pouzit REAL ucet, ale nezapomente, ze tam je minimum micro lot, coz je totez jako 1.0 na LITE uctu.
Klidne bych to videl i na blokaci na demo ucet.

Kdyz se neni koho zeptat, tak je to pak dost drsne pouzit pro obchodovani.

Uz jsem videl i script  kdy me autor tvrdil, ze mu to funguje vsude a nakonec musel delat 4 upravy, aby to rozchodil a to se s emnou jeste hadal, ze neco jeko NANO ucet neexistuje  ;D

Muzete to zkusit poslat, ale nevim, zda to pujde videt zvlaste pokud je to ex4.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #7 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:04:56 »
Zkoušel jsem to i na demu XTB tam jde jen 0.1 lot a taky to šlo A na reálu nejde taky to je divný

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #8 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:07:41 »
Tak to neni divny, pak je to jasny, je to zamceny, aby to lidi nezneuzivali pro obchodovani a autor z toho neco mel.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #9 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:09:31 »
Tak to jo.Asi vodemknout by to nešlo co.

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #10 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:13:12 »
Vsechno jde, ale to by dotycny porusoval autorsky zakon. Takze do toho urcite nejdu. Pokud je to tak dobry jak rikas, tak napis autorovy a domluv se na koupy toho scriptu. A pokud to vydelava x set USD, tak nejaka prvotni investice nemuze byt problem.

Offline krysa9

  • LITE/REAL účty
  • Hero Member
  • *
  • Příspěvků: 632
  • Karma: +3/-0
    • Zobrazit profil
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #11 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:14:43 »
OK díky za čas. :D

Offline Stanicio

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 4 318
  • Karma: +48/-2
    • Zobrazit profil
    • www.liteforex.cz
Re:AOS funguje na DEMO ale na LITE ne
« Odpověď #12 kdy: Po 10 Říjen 2011, 19:18:21 »
neni zac, kdyz si to otestujes na demo uctu, tak vazne neni problem to poridit. Hodne dobry scrypt sice stoji treba 1000 USD, ale kdyz vis, jak to funguje, a mas to otestovane neni to problem je to pak jen mala investice. Pozor ale na podvodniky, pokud ti to nevydelava na demu, tak to nevydela ani na live. A je hodne lidi co prodavaji nesmysly.