Veřejná diskuze > Podněty, náměty, požadavky
sledovani prispevku na foru
krysa9:
To by šlo?
Stanicio:
ne ten email je jen pro predstavu. iol je komercni sluzba napsal jsem co me napadlo jako prvni.
Na iol ho nedostanete pokud nemate od nich internet nebo si nezaplatite jejich pouzivani. Ted jsem s nimi mluvil a bohuzel ten samostatny email uz neni nabizen, je to jen soucast internetu od Telefonica O2 :(
Bude to asi chtit se k vam pripojit a zjistit, co vlastne pomuze, jestli tedy chcete zavolejete nam a domluvime dalsi postup k pirpojeni. http://www.liteforex.cz/kontakty.html
p.s pevna IP muze, al enemusi pomoci, mela by, ale chtelo by to s nimi domluvit, alespon na zkousku, protoze vysledek neni primo zarucen. a navic za to chteji vetsinou dost vysoky poplatek okolo 100 kc.
krysa9:
tet jsem mluvyl s mym brokerem a neco my poradil tak uvydim ozvu se
Stanicio:
ok, v pohode kdyz bude treba staci se ozvat.
dupisek:
--- Citace: krysa9 St 21 Září 2011, 10:34:48 ---To by šlo?
--- Konce citace ---
Tak každý poskytovatel, který poskytuje wifi síť by měl na požádání poskytnout veřejnou IP adresu, ale otázka je, jestli jsou ještě veřejné IP adresy k mání.
Druhá věc je, jak píše Stanicio, jestli to pomůže. Což si myslím, že by mohlo, protože daná veřejná IP adresa by neměla být v seznamu spamerských serverů, ale nejsem žádný velký odborník, jen takový pokročilý uživatel ohledně wifi sítí. Třetí věc, jak moc je poskytovatel internetu ochotný s tímhle pomoci.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi