Veřejná diskuze > Podněty, náměty, požadavky

sledovani prispevku na foru

<< < (7/21) > >>

krysa9:
Tte jsem stejně mluvyl s poskytovatelem a tem nemá žádné udaje k tomu servru že prej je bez autorizace tak nevym

Stanicio:
ah tak to jo, to dava smysl, to me nenapadlo. Ale uvedom, si ze ta SMS ti prijde za minutu, ale taky i az za 5 hodin !!!! Zalezi jak je vytizeny mobilni operator a a i tak nemas jistotuze bude vubec sms dorucena, je to vsechno bezplatna SMS a tak nikdo se tim nezabyva kdy to dorazi.

Co ma ja zkusenonosti, tak nekdy je to hodne rychle do te minuty, al emockrat se musela SMS posilat nekolikrat nebot vubec nedrazila ci s velkym zpozdenim. Neni to problem, jen s tim musis pocitat.

Coz nastesti pokud se jedna jen o upozorneni na vstup bude znamenat, ze nestihnes vstoupit, takze o nic nejde.

Stanicio:
pokud je bez autorizace, ta tam zkus napsat fiktivni jmeno i heslo, on by ho nemel pouzit, takze by ho mel ignorovat.
Bez autorizace muze byt to je takova ta podivnost tech WiFinaru.

Problem muze byt pak jeste v tom, ze jejich WiFi je prohlasena za spamerskou a tak z ni na vsechny chranene servery pro ti spamu proste nic neodesles i kdyby jis se rozkrajel. To je pak na zmenu operatora pripojeni k internetu. Tech problemu jsem resil tolik, ze stejne nexistuje nejake jine stabilni reseni jak vlastni IP adresa. To se srovna az prechodem na IP6 protokol, ale to u WiFinaru je v nedohlednu, je to pro ne moc drahe.

Kdyz to tedy shrnu:
--- pouzit smtp server poskytovatele nemuzes, jelikoz, je blokovany za strany spamerskych serveru podle toho co zatim vime. zkusis jeste to fiktivni heslo.
--- pouzit jiny smtp server take nemuzes, jelikos, mas poskytovatele internetu, co je opet v sekci spameskych siti a tak te nepusti na jine smtp servery, ci ma spatny reverzni zaznam.
--- pouzit jiny smtp muzes, ale to se jedna o komercni sluzbu a tak by jsi si musel koupit nejaky placeny mail se smtp serverem co te tam pusti. to je treba www.iol.cz jenze myslim, ze samostatne emaily neprodava, jen s internetem.
--- pouzit  smtp od nekoho, kdo ma zakoupeny internet od treba telefoniky a nepouziva od nich postu, coz je hodne lidi nebot moc jich cokoli@iol.cz nepouzije. A to je podle me asi jedine reseni co je zdarma a melo by fungovat.

Nektere reseni bychom pripadne mohli u vas vyzkouset, zda je to prijatelne ci zkusit primo zjistit, kde ten problem se vyskytuje, mame moznsti pokud tedy bude treba se k vam i vzdalene pripojit s vasi soucinnosti (bez ni to nejde) a zkusit se mrknout primo tam u vas abychom vam co nejpresneji pomohli. Par zakazniku uz s nami tu zkusenost ma, jen nevi, ze ji nabizime jako moznost technicke podpory pro LIVE tradery (je to hodne ojedinela sluzba v teto oblasti)

krysa9:
Tak to fiktyvní taky nejde na cokoli@iol.cz   mám poslat mail že potřebuju smtp servr s udaji nebo co?

Jo to připojení klydně skuste co mám udělat

dupisek:
A co třeba požádat poskytovatele o přiřazení veřejné IP adresy?

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi