Veřejná diskuze > Pro nováčky

CFD a forex

<< < (5/7) > >>

Stanicio:
Tak pouzij original, co ten vtipalek nezmrvil tim prekladem. Co k tomu dodat, ja kdyz jsem to cetl, tak jsem si myslel, ze se manik musel zblaznit protoze tovehle veci se proste nedelaji a jeste se tim chlubi, ze tam jsou udajne vtipne hlasky  :(
Dekodovani je v ceske republice trestne, takze i kdyby jsi ho mel a upravil si to dopustis se poruseni zakona. Pokud by ti original nesel konktuj autora a nech si to predelat autorem. Predpokladam, ze autor pochopi, proc tam ten nesmysl nechces.

dupisek:
Jo tak použít originál mě nenapadlo. Zkusím to, porušení zákona se rozhodně dopouštět nechci.

Stanicio:
Ono je to stejne obslahle z toho TSD fora tak by s tim problem byt nemel.

dupisek:
Bych měl delikátní otázku. Zajímá mě co by se stalo, kdyby došlo ke krachu měny. Jaký výsledek by to mělo pro tradera, který by měl otevřený obchod. Je jasné, že kdyby to měl long, tak je to pryč, ale kdyby to měl short, tak by i přesto vydělal? Ptám se ze zvědavosti......

Stanicio:
Na to je asi dost tezka odpoved, nebot to nikdo jeste nevidel.
Zakladni vec je, ze v kazdem obchode je potreba vzdycky dve strany. Jedna co prodava a druha co kupuje. Takze teoreticky by to mohlo rust kamkoli a nekdo by mel hypoteticky bezici zisk a druhyho by sezral margincall.
Avsak nejrealistictejsi scenar, by byl, ze by se ten danny par zastavil a kontrakty by se treba i uzavrely, ale byly by posleze zruseny a finance navraceny zpet, ci odecteny zpet podle topho jak by obchod vypadal. Tuhle situaci uz jsem vicekrat videl v realu hlavne na zlate.
A treba si vzpomenete, jestli jste uz obchodval na Fukusimu, to byly na nekolik dni uplne zastavene vsechny pary ohledne JPY a myslm, ze se zaviraly na aktualnich cenach.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi