Veřejná diskuze > Pro nováčky
CFD a forex
dupisek:
Ano, sám se o porušování MM zmiňuje, ale to už je asi na každém člověku jak moc bude dodržovat MM. Já zatím testuju a zatím to vypadá slibně. Teda když se mi povede odbourat psychiku a občasnou nedůvěru. Je to zatím jen pár obchodů a u těch kde jsem opravdu dodržel všechny indikátory jsem šel do zisku, tak uvidím co přinese budoucnost a hlavně jestli se mi povede zkrocení té psychiky.
Na druhou stranu, původní verze je také zajímavá, ale já jsem na tom s angličtinou špatně, takže si o tom moc nepřečtu. Google translátor na tom kolikrát není zrovna dobře.
Stanicio:
Uvidis, kdyz se zadari proc to nevyuzit, je to na kazdym, kdyz se udrzis na MM tak neni problem ustat i vykyv.
dupisek:
Jo jo. Jen tak pro info, o jakém počtu obchodů se dá říci, že je to dobře otestované? Já jich od neděle do pátku udělal zatím jen 10 z toho 2 byli ztrátové a to byly ty první dva a bylo to tím, že jsem zapoměl zkontrolovat všechny indikátory, 1 byl s nulou, protože jsem nedůvěřoval, ale kdybych to nechal, mohl být ziskový a zbytek byly ziskové. Tak jen abych měl představu kdy to uvést na live.
Stanicio:
To zalezi na kazdem jak si ceni svych penez, nekde i rok je malo jinde staci treba jen mesic. Osobne se snazim testovat vse jako minimalni hodnotu 3 mesice nez jsem ochoten to dat na LIVE.
A zkusenosti ukazuji, ze i 3 mesice je nekdy malo a script si udela nejakou vylomeninu a stahuje se.
V kazdem pripade jeste, nez to testuji tak si projdu historicke udaje alespon od konce roku 2008 a za tu dobu uz se projevy nejaka odchylka od normalu.
Nejlepe je pamatovat na zakldni pouzcku, neni kam spechat, kdo specha nejcasteji neco prehledne ci ignoruje naznak neceho a pak se muze zbytecne divit a mlati se do hlavy, proc tomu a tomu veril a vse si radne neotestoval. Pokud nejde o finance nic zasadniho se nedeje jen ztrata casu, pokud uz o finance jde, tak uz je to horsi a vzdy je potreba poradne obezretnosti a back testu alespon.
dupisek:
Ok, budu testovat jak to jen půjde.
Chtěl bych se ještě zeptat. V tom obchodním systému je indikátor "Damiani", který v pravé části okna ukazuje možnost vstupu, nebo ne. Možnost vstupu je slovem "Stříkej" a zákaz vstupu do obchodu je "JESTLI TO OTEVREŠ, TAK SI U MĚ MRTVEJ HOMOLKA!". Můj problém však je, že mám malý monitor a ty hlášky nejsou úplně vidět a když indikátor posunu tak aby vidět byl, tak po přepnutí na jiný TF se posune zpět na původní místo. Bylo by možné s tím něco udělat aniž by to bylo v rozporu s autorstvím? Já bych si to udělal, ale nemám to čím decompilovat. Do dnes se zajímám jen o php. Mě by stačilo, aby se ty hlášky zobrazovaly na parametru X-vzdálenost 600. Nyní to je na 890.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi