Srdecne pozdravujem LFofficial,
bohuzial dnes som mal hekticky piatok a dostavam sa k odpovedi az teraz. Postupne sa budem snazit reagovat na vase otazky.
Na prvni pohled jsou pomerne zajimave, i kdyz equity je pod 100%(na obrazku). - myslim si ze je uplne prirodzene ze equity je u mna neustale a predpokladam ze aj nadalej bude neustale pod 100 %, nakolko som denny obchodnik a v dobe vygenerovania konkretnej statistiky mam samozrejme aktualne beziace obchody suctom v minuse ktore drzim, ktore znizuju equity. To je ten dovod preco Vam to nesedi. Pre mna je to naprosto prirodzena vec. Je to ciste zalezitost MM a psychiky.
Je tam psano, ze vysledky jsou verifikovane. Je tedy mozne videt myfxbook stats ? myslim,ze by to bylo fer , ohledne nabizenych sluzeb a signalu. Neberte to prosim spatne. Podobnych websites je ale bohuzel tisice. Bylo by fajn videt kvalitni vysledky . Stacilo by jmeno Strategie na myfxbook ,at si to muzeme prohlednout. - ako na tento prispevok reagoval Stanicio, clanky ktore som publikoval su moje
sukromne obchodne vysledky, v ktorych
ciastocne pouzivam aj obchodne signaly ktore poskytujeme, ale samotna obchodna strategia je postavena na niecom inom. Z tohto dovodu ako sukromna osoba nemam potrebu zverejnovat tento link verejne, i ked sa nebranim ho poskytnut na poziadanie registrovanym obchodnikom v skrytej casti tohto fora, kam maju pristup.
Pevne verim ze mi date za pravdu a budete suhlasit, ze zavist z uspechu je v oboch nasich krajinach oblubeny sport a nechcem zbytocne zadavat podnety na "flames" diskusie.
Samotne clanky maju za ciel ukazat, ze na Forexe sa da byt uspesny i ked sa jedna o obchodne spekulacie.
Myslel jsem,ze clanek souvisi s Vasimy vlastnimi vysledky. Myfxbook je vytvorena prave proto, aby se veskera data dala blokovat a nebylo by tedy mozne strategii okopirovat. Coz je podle me stejne nesmysl , pokud se v FX investmentu a tradingu pohybujete delsi dobu, urcite to vite . Bylo by fajn, obcas na nekterem ceskem webu ,ktery se venuje tradingu a bere na sebe zodpovednost za potencionalni uzivatele obcas vykazat realne vysledky . Zatim se bohuzel pouze setkavam jen s vykrucovanim (nemyslim pripad Vaseho webu) z ralnych a verifikovanych vysledku. Coz neni problem pokud opravdu obchodujete LIVE . Predpokladam ,ze jste Brokeruv IB a chcete nalakat dalsi potencionalni tradery ? - tu by som trosku odbocil od temy. Nasim zamerom je dat dohromady co najsirsiu komunitu ludi, ktorych Forex bavi minimalne tak ako nas, pripadne ktori sa chcu naucit obchodovat a zabavat sa spolu s nami a uzivat si fun, a to ze budu na tom zarabat peniaze budu vnimat uz len ako pridanu hodnotu, pripadne sa tomu kludne venovat na plny uvazok tzv. fulltime.
Liteforex ako forexovy broker umoznuje svojimi podmienkami na obchodnych uctoch to, aby sa stal z "kazdeho" zaujemcu o tuto problematiku uspesny forexovy obchodnik. Uznate sam ze moznost obchodovat od 1 USD s NANO uctom, ma vo svojom portfoliu malo brokerov.
Pridajte si k tomu podporu v CZ a SK, nasu ochotu poradit a ukazat ako na to, dalej ponuku moznosti obchodnych signalov, obchodnych konzultacii... co si viac zelat ?
Mozno uz len taka malickost na ktoru nemozno zabudat. Cele toto je k dispozicii
zdarma.
Tesime sa z kazdeho uspechu vsetkych, ktori su spolocne s nami na "LiteForex lodi" a sme velmi radi ked sa nam spolocne dari. To je dovodom preco sa snazime si velmi intenzivne vymienat nase nazory a skusenosti, a velmi zivo o nich diskutovat. Nase kredo "Viac hlav - viac rozumu" uz vo viacerych pripadoch prinieslo ovocie vo forme uspechu, ked sme spolocnymi silami dosiahli profit.
A prave v tomto sa odlisujeme od inych, ktori spominane veci postavili ciste na komercii.
Dovolujem si trosku upravit repliku z filmu Matrix. "Ukazeme Vam dvere a mozete nimi prejst spolocne s nami. Vojdite a uzite si zabavu."
Toto je nasa myslienka ako vnimame obchodovanie na Forexe.
Vsetky vysledky ktore prezentujeme u nas su realne obchodovane na LIVE uctoch a su transparentne zkontrolovatelne a davame ich k dispozicii okamzite. Jedname s kazdym fer a narovinu. Drzime sa prislovia "Loz ma kratke nohy."
Dobre meno sa buduje tazko a budeme len radi, ak co najviac z Vas bude ziskovych a toto klamstvom a podvadzanim je nemozne dosiahnut.