Veřejná diskuze > Pro nováčky

indikátory

<< < (3/12) > >>

vawaver:
Tak a teraz je to uplne jasne ako to vlastne je.

To Petr1234:
Prosim ta ak ti je cokolvek dalsie nejasne (samozrejme to plati pre kohokolvek kto cita pento prispevok) nevahaj sa pytat. Su veci ktore nemusia byt jasne, ale sa hanbis spytat, nakolko ma te obavu ze sa pytas na samozrejmosti. Ale prave o tom to je, pytajte sa aj ostatni kludne na vsetko comu nerozumiete.
Sme normalni ludia, ziadni imidzisti  8)
Casom si to taktiez zazijete do krvi a budete to brat ako samozrejmost.

vawaver:

--- Citace: Petr1234  Pá 28 Leden 2011, 15:40:44 ---Tak pokusil jsem se o další věc , fibo jsem zlikvidoval bohužel jsem ho nepochopil . Pokusil jsem se utvořit trendový kanál.....hm prosím žádný sních. Je to pozicr long o,2 lotu stop los dole 40 na hoře 52. viz foto. děkuji za tvůj čas i nervy.

--- Konce citace ---
Trendovy kanal mas nakresleny zle. Ciary nesmu prechadzat telami sviecok iba sa ich dotykaju. Tiene sviecok trendove ciary pretinat mozu. Pozri si to moj obrazok so Zlatom co som sem daval ako sa modra ciara iba dotyka, ale neprechadza telom ziadnej sviecky. Je velmi dolezite sa naucit kreslit to spravne, nakolko sa ti stane ze si nezakreslis spravne kanal a budes chybne vstupovat a vystupovat z obchodov, pripadne nebudes vyberat taky zisk, ako by si ziskal keby si to mal nakreslene spravne.
Ked tak si skus nakreslit viac obrazkov a posli ich sem, pozrieme sa na to a doladime to dalej.

vawaver:
To USD/CHF by som kreslil ja takto....vid priloha

Petr1234:
Tak a mám tady další pokus fibo je nastaveno správně ? No a co trend line ? Chytám se alespoń trochu ?

vawaver:

--- Citace: Petr1234  Ne 30 Leden 2011, 18:03:55 ---Tak a mám tady další pokus fibo je nastaveno správně ? No a co trend line ? Chytám se alespoń trochu ?

--- Konce citace ---
Na FIBO odpovie Stanicio.

Tu trendovku mas moc strmu dole a je moc kratky trend. Pozri si este raz tu moju na tom istom pare, dolezita bola spodna cast ktora "spaja" spodne casti cien v tomto pripade, nakolko od nej sa odrazaju spat hore a robia korekciu. Ty si ju kreslil podla vrchnych...ak by si si predlizil tu spodnu cast tak ti zacne prechadzat cez tela sviecok v celkovom shortovom trende a uz to zle vychadza. Ty si ju kreslil podla korekcnych navratov naspat. V zasade ja osobne musim vidiet aspon sviecky za tyzden.
Kludne vyber iny par a skus zakreslit a nasledne sa na to spolu zase pozrieme.  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi