Veřejná diskuze > Forex diskusia

AUD/USD - Aussie

<< < (5/15) > >>

vawaver:
Sakra 0.9963 dnes zatial dostali ...PT mam 0.9970 takze o 7 pips ma obisli. Predpokladam ze Stanicio zo vcerajsieho signalu uz to svoje ma doma...ja som stale cakatel.

Stanicio:
samzorejme, z eto mam uz pod strechou, mel jsem strizlivejsi PT prece jen musim byt opatrnejsi na signalech a jet takovou stredni rizikovou cestu. Ale vlastni obchody mivam kolikrat agresvnejsi. tady jsem na signalech sebrali 2x69 pip.

vawaver:
Tak to gratulujem pane. Verim ale tomu ze to tam casom dostanu. Swap je do plusu, takze aj tak zarabam :D. Je to len otazka casu  8)

vawaver:
Tak som na tento tyzden zapichol Ausika na 3 kontraktoch ktore som mal otvorene ako som pisal v casti pre registrovanych obchodnikov.
1 kontrakt bola ta cakacka z 0.9805 s PT 0.9940 co dosiahli dnes rano +135 pips
2 a 3 ti kontrakt som bral rucne tiez an tejto hranici ktoru predikoval Stanicio v signaloch uz skor tento tyzden, uz sa mi nechcelo cakat na dostiahnutie PT ktore bolo vyssie a chcel som uzatvorit tyzden. Rano nad 0.9940 uz nemali po noci ist chut vyssie tak tom tam vystupil na oboch a teda +55 a +92
Teda na 3 kontraktoch som  vonku za +282 pips co je na piatok pre mna slusny prijem
a samozrejme ma potesili plusove swapy co urobili dalsich 5 bodov naviac  8)

Stanicio:
No tak to jsem rad i za tebe, zes opostil tu svou hladinu. Me to mrzelo, ze tys cekal a ja uz byl venku takze uz je vse OK, na patel moc peknej prijem.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi