Veřejná diskuze > Forex diskusia
AUD/USD - Aussie
Stanicio:
Na klokanech nam utvorili peknou situaci na short, pro m eje t vsak malo pipu, tak do toho nejdu. mohli by o natahnout short nekam na 1075. Nejdena se o signal, i kdyz mu hodne verime, ale vsechny signaly co davame zadavame LIVE a tohle z vyse uvedenych duvodu nezadavame, takze to nemuzeme pocitat.
Stanicio:
Kdo tam byl pekne pipy z toho vytahl, meli jsme tam nakonec pozdejsi signal na vstup a ten vysel pipove na +53, co vy zkouseli jste ten short?
vawaver:
Ja samozrejme ano tak ako som pisal v casti pre registrovanych obchodnikov. +54 pips je pod strechou 8)
Je krasne sa rano prebudit a vidiet ze mate zatvoreny dalsi z uspesne predikovanych signalov.
Tesi ma ze sme dokonca trafili na den presne dobu trvania naplnenia, ked Stanicio v piatok predpokladal 2-3 dni, co sa vo finale vyplnilo do bodky. ;)
Stanicio:
To jo, jenz eted me budou podezrivat, ze jsem vedel i o tom, kdy prijde to zemetreseni na Novem zelandu. To byl totiz onen hlavni impuls vzestupu USD a pohyb prakticky uplne vsude. AUD a NZD zcela logicky nejvice a presne podl etoho to i vypada.
vawaver:
Idem este jeden kontrakt na long s nizsim vstupom...ako som spominal vyssie...je tam plusovy swap takze sa to da drzat aj dlhodobo 8)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi