krysa9 - Díky, ale u mě je problém tak trochu jinde. Problém začal ve chvíli, kdy byl v úterý, nebo ve středu ten long pohyb. Já ho zadal zbytečně brzy a pak jsem nejspíš spanikařil když se to vrátilo a myslel jsem si, že už to dál nepůjde a že to půjde zase do shortu. Tak jsem zadal short, což bylo ještě více brzy než před tím ten long. Zdrojem toho všeho bylo moje rozčilení o kterém mě upozornil Stanicio, že bych v rozčilení neměl obchodovat.
Pak už to bylo jednoduché, snažil jsem se to zachránit a poslední kontrakt jsem zadal na 3157 což bylo skoro na pozici kdy to vypadalo, že se to otáčí a proto jsem zvolil z mého nynějšího pohledu asi už dost agresivní metodu. Těsně před zavíračkou jsem si uvědomil, že pokud by byl weekly GAP ještě více nahoru a po něm by to klidně taky ještě mohlo pokračovat nahoru, riskuju smazání účtu a smazat 1000USD už by fakt bolelo. Proto jsem raději 2 kontrakty zavřel s tím, že u jednoho jsem obětoval 109USD, ale nyní mě dalších 200 pipů nahoru nemusí rozházet. Jak to příští týden dopadne jsem docela zvědavý a tak nějak doufám, že nebudu muset ředit tak, abych to zachraňoval, ale naopak, že z toho aspoň něco bude. Těch 112USD mě tolik nebolí, protože jsem je minulý týden vydělal a mám za to další zkušenost. Jen doufám, že to nebude pokračovat ještě dalších 350 pip, to už by mohl být problém.