Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (198/348) > >>

dupisek:
Jo tak to mě osobně pomáhá taky, když čtu ohlasy na stejný směr i když u systému GAPů je to celkem jasně daný a že je ten systém dobrej jsme měli už několikrát možnost se přesvědčit. Problémem člověka je, že je nervozní když vidí třeba velký mínus a hlavně když to trvá třeba 2 a více dní. Ale to se časem poddá  ;)

Stanicio:
Zcela urcite, vsak sami urcite pozorujte, jak se vase jednani hodne zmenilo od doby co jste zacali dodrzovat nejake ty pravidla. Neustale se vyvyjite a je to dobre, a jak clovek dele obchoduje, nektere ty veci pak uz nechape, proc je delal a ze ho to dokalalo rozhazovat  :)

dupisek:
Stanicio - Já hlavně kroutím hlavou nad tím, proč jsem nedokázal pochopit, proč bych měl dodržovat MM. Až po webináři a po sledování systému jakým obchoduješ mi došlo proč je potřeba mít rezervu. I když nerad vidím velký mínus, tak popravdě řečeno mám tyhle obchody nejraději, protože s každým naředěním se v závěru zvyšuje případný zisk.  ;D Jen si musím zvyknout, že to prostě občas dýl trvá.

krysa9:
Je to tak je to opravdu dobrej sistém ja na učtě co tet jedu uš jsem zase byl 70 USD v mínusu ale pak jsem začal od 25.1. obchodovat gapy a uš mám od té doby +160 usd je to paráda občas teda  udělám gap na H1  ;D

dupisek:
Já byl začátkem listopadu -560USD. Když jsem se do toho od 9 ledna pustil znovu a začal obchodovat GAPy se systémem ředění, 31 ledna jsem byl +10USD.  :)
Sice mě to stálo dost nervů, ale výsledek se dostavil. Teď se snažím zapracovat na těch nervech, protože ty nervy za to nestojí. Sice je to pak nádherná úleva, ale myslím, že ta může přijít i bez nervů  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi