Jo tak to musím upřesnit. Těch 30 pip denně s tím pátečním profitem minulý týden se mi těch 30 pip daří držet od chvíle co jsem začal znovu obchodovat na Live účtu a to je od 9 ledna tohoto roku. Když jsem si to propočítal, tak mi vyšlo i se ztrátama + 407 pip čistá ruka a když to vydělím 30 pipy, tak mi vychází, že mám vyděláno na 13 a půl dne. Takže mám vlastně vyděláno do neděle
(Na demu jsem to nezjišťoval.) Ale dva týdny jsou na nějaký závěr ještě brzo, uvidíme co přinesou následující týdny. Ale kdyby platilo pravidlo "Jak na nový rok, tak po celý rok", bylo by to super
Ono když se podaří a člověku se povede udělat obchod +150 pip, tak má vlastně na celý týden vyděláno. Takže když si tohle člověk uvědomí, tak najednou zjistí, že není zas tak úplně nutné honit hafo obchodů za týden. Takže když teď nenarazím na žádný obchod do pátku, nemusím věšet hlavu.
Například dneska jsem se k tomu vůbec nedostal, protože jsem měl zařizování a ta hodina ráno je na přípravu málo. To už jsem si uvědomil taky. Od chvíle co se zabývám malůvkama, tak mi ta příprava trvá mnohem déle a už se nechci pouštět do obchodů bez rozmyslu a hlavně když vím, že nebudu mít možnost to průběžně sledovat. Jsem pak zbytečně nervozní.
A nejlepší je na tom to, že velkou zásluhu na tom máš Ty se svým webinářem, protože teď ty grafy vidím prostě úplně jinak než před tím. Takže ti patří velké díky.
Absenci těch vlastností jsem měl na mysli spíše v jiných oblastech. Třeba to programování, s tím jako mám problém, ale kdybych v tom byl dobrý, myslím si, že bych se možná na trading nikdy nedostal, protože je to něco, co by mě dokázalo zabavit neuvěřitelným způsobem. Proč tomu tak je sám nevím, asi proto, že tuhle dovednost obdivuji, tak jako někdo obdivuje modelářství atd. A netýká se to jen programování, nebo tradingu, mám mezery ve spoustě jiných oblastí, ale řešit to v mé současné situaci je nereálné, takže se teď soustřeďuji hlavně na trading, abych se aspoň pokusil do budoucna zaopatřit rodinu. Snad se podaří, protože ten můj současný zdravotní stav jsem očekával až tak za 10 let nejdříve. Když to přišlo už teď, nevím co bude za 10 let.
Ale ten nápad s tím managerským účtem na kterým pojedou automaty, to je prostě geniální, protože situace kdy programátor poskytne program k využití každému kdo bude chtít a zároveň se elegantním způsobem vyhne pirátskému šíření je prostě bomba!!!