Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (171/348) > >>

Balti:
okej Stancio, ďakujem za oboznámenie.. Tak víš. ludská pohodlnosť pracovať, učiť sa to nám velmi nechutí :D ale veci zadarmo? tak to je už iná reč, žejo :D :D

--- Citace ---naucit se upeci si ho sam. To je i filozofie tohoto fora
--- Konce citace ---
to je na tom to najkrajšie !

Predpokladám, že ked to bude aktuálne tak sa k tomu urobí príslušné vlákno kde budú uverejnené info, pravidlá atd atd :) Tak zatím končím aby sme tu nespamovali v nesprávnom vlákne :D

Stanicio:
Urcite to bude samostatne uvedene vcetne navodu, popisu a ukazek a vsech tech potrebnych veci okolo. Pak budeme psat i do spravneho vlakna  :)

dupisek:
Stanicio - Tak o tohle bych také projevil zájem. Těch 200 USD bych momentálně dohromady dal. A na svém účtu bych si obchodoval dál, protože když už jsem s tím začal, tak by byla škoda s tím skončit jen proto, že bych měl profit tady.
Navíc pokud by to jelo na automatu jak říkáš, tak by se vyřešilo nedovolené šíření programu. Takhle ho budete mít stále u sebe a lidi co budou mít zájem, tak toho budou moci využít aniž by ho provozovali u sebe. To není vůbec špatný nápad. Lepší než se pak dívat, jak někdo šíří něco, co nevytvořil svým přičiněním.  :)

Stanicio:
Urcite nekoncit se sebevzdelavanim, to by byl naprosty nesmysl, to je neco co ti nikdo pak nevezme, kdezto nasledovani muze skoncit kdykoli a mnoha duvodu at zavinenych tak nezavinenycha najednou skonci prijem. U vlastniho obchodovani si vse ridis sam a "vis proc" jsi vydelal ci prodelal.

Ale kazdopadne, kdyz rozdavali bystrost, dedukci a spravny usudek, tak urcite jsi si nabral plnymi hrstmi  ;D, Ano je to jeden z hlavnich duvodu proc to resit takto a navic je to i nepomerne levnejsi reseni.

dupisek:
Tak už když jsme spolu mluvili poprvé, tak jsem se zmiňoval, že jsem se věnoval php a ještě trochu věnuju i když mohu říci, že mi to jde podstatně hůře než obchodování. Takže problém s dnešním nelegálním šířením cizí práce si uvědomuju více než cokoliv jiného. Proto se mi tenhle nápad líbí. Škoda, že mi ta bystrost a dedukce chybí v jiných oblastech. Docela by se to hodilo  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi