Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (164/348) > >>

Petr1234:
No já taky vidím že pátek 13 mi zbarvil účet do zelena. Sakra to euro se hezky hnulo a doufám že i příští týden to pujde hezky short !!!

Stanicio:
stale to piseme  ze je to dlouhodbe proshortovy, takze takovehle akce jen potvrzuji tyto hypotezy a pokud to jak sleduj ii prinasi zisky, tak je to jen dobre a hodne takovych peknych patku 13  ;D

dupisek:
Nejspíš proto jsem ten short dával, říkal jsem si, že když to půjde long tak do shortu se to určitě vrátí. Ale jinak opravdu nevím proč jsem short dával když jsem si namaloval takový krásný long  ;D

Jdu si namalovat nějakou analýzu, kdo ví co se nabízí  ;)

Stanicio:
Ono tohle byla jedna z castych situaci, ktera udelala trading zajimavim, protoze se dalo nadherne vydelat jak long tak short. Takze prakticky neslo prodelat  kdyz se dobre umistili targety :)

Ale jinak v tradingu mit obchod, ze nevim, proc sem ho tam dal, je ti jasne, ze to je obrovska chyba. Dobre je, ze si to uvedomujes a to je zaklad uspechu v pouceni se ze situaci.

dupisek:
Jo jo, je to smutné, že jsem zadal obchod a posléze zjistil, že vlastně nevím proč jsem dal short, ale jak se říká "chybama se člověk učí nejlépe". V tomto případě to naštěstí nebyla chyba se špatným koncem  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi