Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
opall11:
Nevadi , Balti... ;)
Ja som tiez to zazil , ale mozeme ti tu pisat vsetko mozne , Ty sa to musis naucit sam ako sa ovladat , je to psichyka, teraz si to uz zazil , mas istu skusenost a na vlastnych chybach sa najviac naucis.
Skus s malym depositom na Live ucte ak ho pochovas , tak to tak neboli ale na druhej strane ziskas viac na psichyke.
Prajem ti vela pipov ;)
krysa9:
A hlavně dávej jen malej kontrakt a ne 2 loty to je moc to ti sice párkrát výde ale nakonec te to položí.
...............Nemusí pršet ale stačí kdyš kape......................... ;D
dupisek:
Balti - opall má pravdu, i kdyby Ti tady 50 000 lidí radilo ohledně psychiky, stejně si nedáš říci. Prostě je to tak u člověka nastavené. Neuvěří dokud nezažije na vlastní kůži. Já jsem s tím chtěl seknout asi po dvou měsících. Teď jsem ve fázi, kdy jsem našel systém, který mi zatím vyhovuje a i když jedu demo, stejně mám stres z toho, že to zase nebude ono a budu hledat něco jinýho. Bohužel jsem pořád nastavenej tak, že chci jet beze ztráty i když vím, že to prostě nejde. Ale to je prostě otázkou času, než to tomu mýmu mozku dojde. Moji rodiče dráteníci nebyli, ale já mám holt občas dlouhé vedení. Ono zavřít obchod se ztrátou je bolestivé, ale když člověk zavře v celkovým plusu třeba 30 pip, tak je to lepší, než zavřít s celkouvou ztrátou 30 pip. Takže i když člověk zavře nějaký obchod se ztrátou, nesmí ho to položit. A když položí, je lepší jít od toho.
Chlapi já tady mluvím jako čítanka, ale sám s tím mám problémy ;D
Stanicio:
Dupisek -- mas lepsi vysledek nez ja, zatim to mam -3 z toho ruseneho sugnalu, al eto je v pohode. zbytek zatim neprosel ani jeden, tak uvidime.
S tou cenou co pises, to ma byt na LIVE LiteForex? protoze cena byla LOW 1.2944 na LlTE uctu.
Ale i tak, pokud jsi nastavoval cenu 1.2946 na zavreni short tak jsi urcite zapomel, ze kontrakt se nezavira na hladine BID, ale na hladine ASK co v pripade EURUSD je cena BID+3 pip spread tedy na grafu by musela byt BID cena 1.2943 (to je ta cena co vidis na grafu a ukazuje si ti i na svickach.
Kdyz si zapnes v MT4 zobrazovani hladiny (viz nize) uvidis jak BID tak ASK hladinu a bude ti to hned jasne, V tomto pripade to byl obrat presne 1 pip nad tvym targetem. Spravne pochopeni obou hladin je hodne podtatne pri sledovani online. a pak kdy kontrlolujes cenu.
Popsane i s videonavodem mate zde:
http://www.liteforex.cz/vyuka-forexu/obecne-o-forexu/51-co-je-bid-ask-spread-pip-swap.html
nastaveni zobrazeni hladin nabidky (ASK).
Prave tlacitko na grafu, vybrat vlastnosti, zvolit Obecne a zaskrtnout "Zabrazovat hladinu nabidky", ta horni cervena je ASK a spodni bila je BID.
Stanicio:
--- Citace: dupisek Út 13 Prosinec 2011, 21:09:56 ---No a abych to trochu doladil, tak mám otevřené ještě dva kontrakty, ale bohužel mi to nejede. Už půl hodiny mi to stojí pořád na jednom místě. Liteforex píše, že mají nějakej problém. Tak snad to do té doby nepůjde do mínusu. :)
Je to sice jen demo, ale kazilo by mi to průměr ;D
--- Konce citace ---
Pokud se objevy problem na LIVE nejdrive to odskace DEMO protoze puvodni demo server prebere rizeni pro LIVE ucty nez se odstrani porucha. DEMO neni extra zalohovany protoze prece jen nejde nic zasadniho a presne k tomu to ucelu je i udrzovano neustale v chodu.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi