Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Balti:
ahojte.. gratulujem Vám k tým výsledkom a dovolte aby som sa pochválil aj ja..
Dnes sa mi podarilo pochovať účet :-[ nejak sa mi to vymklo z rúk :-\ honba za 100pipovými obchodmi ma pochovala >:(
dupisek:
opall11 - Díky, taky gratuluju. ;) No já jsem dnes sledoval jen to euro, nějak jsem z toho byl zmatenej. :D
dupisek:
Balti - Vítej do klubu. ;) Jak se to povedlo Tobě? Aby jsme ti mohli poradit čemu se příště vyvarovat. ;)
krysa9:
Taky tě výtám Balty but v klidu já uš vymazal 3 učty a nebyly malý :o
Balti:
ďakujem za privítanie ;D :D
No všetko išlo hladko, už som mal účet +37,5% podarilo sa mi chytiť väčšie obchody.. no posledný obchod som otvoril zlým smerom, potom som rýchlo zavrel otvoril opačným smerom :D potom som dokupoval zdvojnásoboval pozície.. dalej som pozatváral velké straty a znova kupil 2 loty, viac ma nepustio už :D ten bol tiež stratový tak som zavrel otvoril dalšie 2 ktoré ktoré ma položili :D že gembler :D ale viac menej som sa zabával sám na sebe lebo všetko čo som otváral bezhlavo išlo proti mne tak som z trucu otváral aby to trafil šlak !!.. ved predsa každý musí príjsť o svoj prvý učet tak nech je to čím skor za mnou, nie? ::) ale porušil som všetky svoje vlastné pravidla, ktoré sa len dali :D divočina ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi