Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (135/348) > >>

Balti:
Dupisek- každopádne nás informuj o výsledkoch i nadalej :)

Stancio- mna neskutočne rozčuluje ked vidím v príspevku screen a tam  100 - 300 pipové obchody :D (vdobrom slova zmysle) pritom používam najmenší graf H4 a daily... celý moj problém je v predčasnom ukončení, ked vstúpim do obchodu hned prepnem na H1 a potom to aj tak vyzerá :D.. ale mám aj väčejšie obchody 40 - 50 pipové; +  viac krát som sa už pomílil v objeme namiesto 0,01 som zadal 1lot a to potom pokazí štatistiku :/ samozrejme tie 1lotové obchody boli stratové takže no :D
 mám to nastavené automaticky na 0,01 tak ako si mi radil, ale obchodujem na roznych pc a všade to je inak nastavené ale zato si možem sám :)

Stanicio:
dupisek -- vypocet pipu na EURUSD je jednoduchy rozdil mezi cenami 3415  az 3354 == 61 pip

Co se spreadu tyce. Jak jsi dosel na to, ze i indexu neni? Vsechny pary ho maji. viz tabulka.
http://www.liteforex.cz/podpora/67-obchodni-nastroje-swap-spread.html

dupisek:
U párů a u zlata vím jak se počítají pipy, ale u S&P 500 mi to přijde nějak moc,proto se domnívám, že na tom posledním kontraktu to děla (10930.0) 109 pipů, ale nejsem si tím jistý. Jestli to třeba není 1093 pipů.
Myslel jsem, že S&P 500 je také index a u toho žádný spread není. Aspoň se nezobrazuje.

Stanicio:
No psal jsi jak se to pocita na euru proto jsem psal o euru  ;)

SP500 nevim, ja to nikdy neobchodoval a jelikoz to neni na LIVE tak me to nikdy ani nezajimalo. Mohu se podivat jak otevrou trhy co to dela, ale problem z ceho zije broker mas vyreseny neni to LIVE, takze brokera netrapy, ze tam neni spread. Obchoduje se jen to co je v tabulce, pokud je na DEMO neco navic (jako ze sazmorejme je tam toho podstatne vice) tak to jsou pary co vse je mozno na forexu najit globalne.

Tim padem ani netusim, jak je to s hodnotou kontraktu, protoze to stejne nikdy nepojedu. Musis si zadat kontrakt o objemu treba 1 lot  a vis, ze hodnota 1 pip toho kontraktu musi byt 10 USD a podle ceny si spocitas, ktera pozice cisla urcuje 1 pip.

Stanicio:
Balti - to te vazne nemusi deprimovat nekdo to zene na pipy jiny na objem a dalsi na pocet obchodu a ctvrty na finance. Takze kazda statistika pak bude vypadat jinak. Pokud s tim mas problem, musis prejit na statistiku procentualni.

Trosku jsi me zarazil tim, ze ten "scalp" jedes na 4H a dennich, to snad ani nejde  ;) Ja si myslel, ze to tlacis tam na 5M ci 15M . 9 pip na 4H vazne moc nevim, jak bych toho mel docilit, ale viz vyse, kdyz ti to vyhovuje nemen to. Me to bude divne, tobe to prijde jako suprovy a je i ve skutecnosti vydelecny, tak ostatni ignoruj  ;D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi