Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
Dupisek koukam, ze tam mas poradny rozptyl portfolia :) Jetsli je to demo ci nikoli neni podstatne, vsechno se musi natestovat a pro live je tak jako tak potreba psychycka pohoda.
krysa9 - neresil bych ze to je ted 0,01 lot to neni podstatne to se da postupne svedat jak si clovek bude vice verit.
dupisek:
Stanicio - no, tak nějak jsem to zkusil ze zvědavosti a abych řekl pravdu, z toho eura jsem teď tak zmatený, že jsem z toho mimo. Tak jsem si říkal, že se mrknu i jinam. :-) Mimochodem ten poslední otevřený jsem nechal zavřít na SL těsně před zavíračkou :-) Ale nejsem si jistý kolik je to pipů, předpokládám, že je to podobně jako u zlata, takže zřejmě 109 pipů. Je to tak?
Jinak bych se chtěl zeptat, jak je to u indexů? U měnových párů má broker poplatek ve formě spreadu, ale u indexů spread není. Z čeho si tedy bere broker poplatek?
Krysa9 - Souhlasím se Staniciem, důležitá je teď úspěšnost a až budeš mít jistotu, můžeš jet větší objem. Nechtěl jsem tomu věřit, ale psychika je prevít a i když si to člověk nechce přiznat, psychika pracuje. Jinak se připojuji ke gratulaci, 434 pipů zisk je super.
Balti:
Gratulujem Vám chlapci :)
no musím sa priznať, že vám ticho závidím tie kvantá pipov.. Ak mám byť úprimný, mne sa nejak nedarí zbierať väčší počet pipov na obchod ..
Sice mám účet od 6.11. 2011 +29.54% v pluse ale v priemere mám zisk len 9 pipov na obchod :/
ALE KED BUDEM VELKY! BUDEM MAT 900 pipov na obchod :DD
Držím vám palce, nech sa darí :)
Balti
dupisek:
Balti - Tak já ten nový způsob zkoušel od včerejšího dne poprvé, takže to neznamená, že příští týden budu mít zase takové výsledky. Sice mám pocit, že mi to sedne a že jsem se jako trader v tomto novým způsobu našel, ale ty dnešní výsledky to nijak nepotvrzují. To ukáže až čas ;)
Stanicio:
balti - 9 pipu na obchod neni vubec spatny. Je to proste scalping a to je taktez jedna z technik. Kdyz ti to vyhovuje tak to nemen. Kazdy jsme nejaky a je dobre najit si ten svuj trading a pak ho provozovat.
Neni vsechno o pipech, kdy mas techniku zalozenou na menisch pipech dozenes to mnozstvim.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi