Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky

Denne vysledky

<< < (130/348) > >>

skalper:
ahoj

Sypu si popel na hlavu,ale tak to dělám zadám obchod a profit ,většinou na  nákup i prodej a doufám, že se to během dne pěkně zhoupne ,tam i tam .
nejhorší je když ten jden obchod zůstane nedotčen a visí tam .
Jako včera.
Já se pověsím asi taky.
mám ještě jeden 3000 účet a ten furt jede tam neblbnu.
pošlu obrázek

hezký večer všem.

skalper:
Za  3000 usd.
20.11 2011 končí toto demo

Ahoj

Stanicio:
Ten druhy propad by jeste asi sel, ale ten prvni je urcite poruseny MM tak se muselo stat neco hodne oskliveho. Jinak profitni to je, ale to riziko je asi hodne velke. Kdyz zapracujes na to drawndownu  co z by mohl vyresit lepsi MM tak to bude velmi slusny system.

skalper:
ahoj.

Pán je taky nespavec, a já mažu do práce.

Ty propady za to můžu sám . první to byla naděje pro řecko a  eu to vyslalo nahoru. a to druhé to zas systém mě ochránil a vyhodil z obchodu.to zase dolar zabral,aspoň tak si to pamatuji.
od toho druhého propadu si to hlídám i když furt bez stopu,ale větší objem 1- 4 loty.

Mizím,hezkýden

Stanicio:
pane jo  ??? 1-4 full lot jste si vedomy, ze na takovy objem by jste meli mit ucet idealne 10000-40000 USD, aby vam sedel MM.

problem dema je, ze na nem udelate profitni temer vsechno, protoze to nazenete lotama, a lena LIVE si to pak dovolit nemuzete  (nemate li onu dostatecnou hotovost) a lidi se pak divi, proc jim to na demu slo a live je to mlati.

Jak jsem rikal idealni je to prevest na pipy a hned vite jak jste prrofitni ci nikoli.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi