Veřejná diskuze > Prezentujeme výsledky
Denne vysledky
Stanicio:
jo tohle bylo dobry, korekce se cekala prorazeli tem trendovou caru a odrazeli se od fiba, to je jako sebrat diteti lizatko, gratulace
skalper:
ahoj
jak poznáte koli to bylo pipů já to tedy nepočítám ,já jen kolik je na konci dolárků.
hezký den
Stanicio:
pip je zjednodusene rozdil mezi nakupni a prodejni cenou
dokonce to tady o par stranek drive je presneji popisovane.
napriklad EURUSD se da i spocitat tak, ze na DEMO verzi a objemu kontraku 0,1 je jeden USD roven 1 pip, al eto plati jen pro DEMO a REAL a pri objemu 0,1 na techto latformach. Na LITE je to jinak.
napriklad EURUSD nakup 1.4000 a prodej 1.4020 je rozdil 20 a tedy i 20 pip a je jedno jaky je to objem, ten rozdil je vzdy a vsude stejny tedy na EURUSD je pohyb 0.0001 ceny picitan jako jeden pip a dolary jsou pocitany az podle objemu kontraktu
napriklad GBPUSD nakup 1.6050 a prodej 1.6150 je rozdil 100 a tedy 100 pip
na DEMU je 20 pip furt stejna velikost, ale hodnota je takovato
kontrakt 0.01 a 20 pip = 2 USD
kontrakt 0.1 a 20 pip = 20 USD
kontrakt 1 a 20 pip = 200 USD
kontrakt 10 a 20 pip = 2000 USD
plati to i pro GBPUSD u jinych paru uz to nemusi presne sedet, ale prumerne je to tak jak je psano.
pro LITE verzi to je kvuli mensimu objemu a prepoctu na UScenty trochu jinak
kontrakt 0.01 a 20 pip = nelze zadat kontrakt 0.01
kontrakt 0.1 a 20 pip = 20 UScentu
kontrakt 1 a 20 pip = 2 USD
kontrakt 10 a 20 pip = 20 USD
pokud tedy budete pouzivat pip mate moznost srovnavat s ostatnimi jinak to neni mozne jelikoz ruznym objemem a zavyslosti na velikosti uctu nemuzete poradne srovnavat, ale jsou i vyjimky, kdy je srovnani podle USD vhodnejsi, to je predevsim pri rizeni kontraktu velikosti objemu.
skalper:
Ahoj
Zase vyčerpávající odpověď díky za nííííííí,ale škoda ,že nemám účet v bance hned bych si nějaký malí real účet otevřel .
láka mě to moc musím zjistit která banka otevře účet a nebude chtít po mně každý měsíc nějaký vklad, nikdy jsem účet nepotřeboval . nejraději to mám z ručky do ručky.
hezký odpoledne
Stanicio:
Coz o to vklad muzete udelat na USD ucet v ceske sporitelne primo na prepazce sporitelny bez zakladani ceskeho uctu (minimum je vsak 100 USD), ale nevim, jak idelane si pak ty finance vzit zpet. Pokud by jste zatim nechaval na uctu a nevybiral je, nemusite zatim ucet resit. A az pozdeji pripadne by jste si poridil debitovou mastercard kartu na vyber z bankomatu, ale tam uz je poplatek nebo zalozil zdarma moneybooker ucet a mel finance v elektronicke penezence a mohl tim platit na internetu ci si poridil jejich vyberovou kartu do bankomatu.
a nezakladal bych chce asi REAL a, el LITE pokud zacinate je to bezpecnejsi na vase finance jelikoz obchodujete s mensimi castkami, ale to je sazmorejme na Vas.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi